Hesabım
    Jodie Whittaker, Bir Kez Daha "The Doctor" Olacak!

    Yıldız oyuncu, Doctor Who'nun 13. sezonunda role devam edeceğini açıkladı..

    Jodie Whittaker, 13. sezonda bir kez daha "The Doctor" olarak dizide yer alacağnı açıkladı.

    Şu anda Time Lord'u oynayan aktris, Entertainment Weekly ile yaptığı bir röportajda rolüne "sıkı sıkıya yapıştığını" söyleyerek haberi doğruladı ve "Evet, başka bir sezon daha yapıyorum," dedi. Böylece 13. sezonda yine Doctor Who olarak yer alacak olan Whittaker, sözlerine şöyle devam etti; "Bu, söylememem gereken çok büyük bir sır olabilir ama bilmiyorum demek de benim için  çok büyük bir yalan olurdu. Kesinlikle buna bayılıyorum. Bir noktada, bu rol başkasına devredilecek ama henüz değil. Şimdilik sıkı sıkıya sarılıyorum."

    Doktor Who'nun 12. sezonu henüz bitmedi ama Whittaker, yakında Doctor Who'nun 13. sezon onayı alacağını ve kendisinin de dizide yer alacağını garanti etmiş oldu. Aynı röportaj sırasında Whittaker, Yeni Yıl Günü'nde yayınlanan bölüm sırasında The Master'ın yeni bir reeenkarnasyonunu oynadığı ortaya çıkan Sacha Dhawan ile çalışmaktan da bahsetti. “Birlikte yapmamız gereken işi kesinlikle sevdim,” sözlerini dile getirdiç

    Doctor Who'nun 12. sezonu şu sıralar devam ediyor. 2 Şubat 2020 tarihinde 7. bölüm yayınlanacak ve mart ayında sezon sona erecek. Whittaker'ın sözlerine bakılacak olursa 13. sezon onayı alınmış durumda. Yılın son ayların da da muhtemelen 13. sezonu izleyeceğiz ve bir kez daha "The Doctor" olarak Whittaker'la bir araya geleceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top