Hesabım
    "The Passage"ın Yazarı Liz Heldens, FX İçin Bir Drama Dizisi Üretiyor

    "The Big Leap" adlı drama, bir belgeselden uyarlandı..

    “Passage” yaratıcısı Liz Heldens, 2020-2021 sezonunda Fox'ta yer alacak bir drama pilot siparişi verdi. Bir saatlik bölümlerden oluşacak olan proje “The Big Leap” olarak adlandırılıyor. İngiltere'deki “Big Ballet” belgesellerinden esinlenen gösteri, hayatın her kesiminden farklı bir yarışmanın içinde yer alan gerçek bir rekabeti ekranlara taşıyacak.

    Modern, şık bir “Kuğu Gölü”nü yeniden inşa ediyorlar! Geleneksel dansçı vücut tipine uymayan karakterler, istekleri, zekaları ve azimleriyle bu işin üstesinden geliyorlar ve şovun konusunu oluşturuyorlar. Heldens pilot bölümü yazacak ve yönetecek, Sue Naegle da yapımcı olacak. 20th Century Fox Television ve Fox Entertainment diziyi ortaklaşa üretecek. Heldens şu anda 20th Century Fox TV'de genel bir anlaşma altında bulunuyor. Heldens, geçtiğimiz yıl Justin Cronin'in kitap üçlemesine dayanarak Fox için “The Passage”ı geliştirmişti. Ayrıca dizide showrunner ve baş yapımcı olarak görev yaptı.

    Diğer projeleri arasında “Deception” ve “Mercy” şovlarının yazılması ve dizinin birlikte oluşturulması yer alıyor. “Camp” “Friday Night Lights” ve “The Orville” gibi şovlarda yazar ve yapımcı olarak görev yaptı. Pilot sipariş, bu sezon şimdiye kadar yapılan anlaşmalar arasında 20th Century Fox TV için ikinci sırada. Şu anda Disney'in bir parçası olan stüdyo, Russel Friend ve Garrett Lerner'in senaryosunu yazdığı “Ordinary Joe” dizisini ön planda tutuyor. Bu sezon Fox'ta olması beklenen bir diğer proje “The Cleaning Lady” dizisi. Fox ayrıca animasyonlu komedi “Housebroken” için de bir sipariş verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top