Hesabım
    Shameless'ın 11. Sezonu Hakkında İlk Açıklama Geldi

    Dizinin yapımcılarından John Wells, şovun geleceği hakkında konuştu..

    Shameless, Showtime'da onuncu sezonunu yeni bitirdi ve dizi, bir sezon daha yayınlanacak. Final sezonu için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi. Serinin baş yapımcısı John Wells, serinin 11. sezonla sonlandırılması hakkında konuştu. 

    Showtime'ın seriyi sona erdirmesi hakkında soru sorulduğunda Wells, TV Line'a yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi: “Her zaman sonsuza dek yapacağımı söylemiştim. Aslında, 11. sezonun ötesinde daha fazlasını yapmak konusunda oyuncularımızla hiç görüşmedik, çünkü muazzam, müthiş ortaklar olan Showtime, bize bunu tamamlamaya hazır olduğunu söyledi. Çok iyi ortaklardı. Diziyi yedi yıl boyunca yayınlamaya çalıştık. Bu nedenle, şimdi 11. sezon olacaklar için bizi hızlandırıp desteklemeleri bir mucize ve onlarla çalışmak harika, büyük bir ortaklıktı. Sonsuza kadar yapmaya devam ederdim."

    Wells ayrıca, dizinin bitiminden önce Emmy Rossum'un geri dönme olasılığından da bahsetti. Rossum, diziyi dokuzuncu sezonun sonunda bıraktı. Hayranlar onu finalde tekrar görebilirler mi? Wells buna cevap olarak; “Onu tüm zaman boyunca geri almayı çok isterdim ve bunu çok iyi biliyor ama başka şeyler yapıyor. Çok yetenekli ve çok şey yaptığı için programı çok yoğun. Kararlı olduğu başka projeler olduğu için heyecanlı ve hepimiz onun için çok mutluyuz. Ona baştan beri söyledim, umarız bitirdiğimizde bunun işe yarayacağını, isterse geri dönebileceğini ve en azından bizim için biraz daha bir şeyler yapabileceğini umuyorum." açıklamasında bulundu.

    11. sezon yılın son bölümünde yayında olacak. Diziden ya da Rossum'dan bir sürpriz gelecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top