Hesabım
    ‘Shameless’: William H. Macy Şoke Edici Ayrılığı Yorumladı

    William H. Macy, ‘Shameless’taki rol arkadaşı Emmy Rossum’ın vedasıyla ilgili konuştu

    Shameless’ın başrolü William H. Macy, rol arkadaşı Emmy Rossum’ın ayrılık kararını yorumladı. Macy, dokuz yılın ardından diziye veda eden Rossum’ın doğru bir karar verdiğini belirtti.

    William H. Macy’nin Entertainment Weekly’e verdiği röportajda Emmy Rossum’ın vedasıyla ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Macy ekip olarak bu gelişmeyi beklediklerini şu sözlerle açıkladı: “Bunu bekliyorduk. Şöyle anlatayım; 9. sezona ulaşıyorsunuz ve devam etme düşüncesi ürkütücü geliyor. ‘Shameless’tan sonra hayatım nasıl şekillenecek?’ diye düşünmemek çok zor. Bir yanıyla çok korkutucu, diğer taraftan çok heyecan verici.”

    Macy rol arkadaşıyla ilgili düşüncelerini ise şu sözlerle ifade etti: “Genç bir oyuncu ve bence doğru bir tercih yaptı. Yürütücü yapımcısı olduğu başka bir dizi var ve dolayısıyla başka bir işe atılıyor ve bunu genişletmek istiyor. Neler yaptığını görmek için sabırsızlanıyorum.”

    Shameless’ta dokuz sezondur Fiona Gallagher karakterine hayat veren Emmy Rossum, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir şekilde diziden ayrıldığını açıklamıştı.

    Shameless dokuzuncu sezon bölümleriyle 9 Eylül'de geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top