Hesabım
    Ron Howard'ın Willow'u TV Dizisi Olabilir!

    Disney, Howard'la proje hakkında görüşüyor..

    Lucasfilm ve yönetmen Ron Howard'ın fantastik macera filmi Willow, yaklaşık 30 yıl sonra Disney Plus'ta bir dizi olarak yer alabilir. Geçtiğimiz günlerde Sundance Film Festivali'nde küçük bir röportaj veren Howard konu hakkında da ilk açıklamalarını yaptı.

    Howard, proje hakkında yaptığı açıklamada “Disney Plus için Willow'u geliştiriyoruz. Yönetmenliği yapıp yapmayacağımı bilmiyorum ama senaryoyu Jonathan Kasdan yazıyor. Çok tutkulu ve harika bir iş olacağına inanıyorum. Henüz yeşil bir ışığımız yok ama eğer olursa, her şeyimle bunun bir parçası olmak isteyeceğim, çünkü bu dünyayı tekrar ziyaret etmek harika olur.” dedi.

    Bu, Willow hayranları için iyi bir haber. Kasdan, oldukça başarılı bir senarist ve uzun süredir Lucasfilm işbirlikçisi olan Lawrence Kasdan'ın oğlu. Jonathan Kasdan, yakın zamanda Solo: A Star Wars Story'nin senaryosunu da yazdı. Howard ayrıca Willow gibi prestijli filmlerin ve serilerin platformlara nasıl sunulduğuna da ışık tuttu ve şu sözleri sarf etti; " Bu etkinlik serilerinin bu dünyada var olabilmelerinin en büyük sebebi, gerçekten showrunnerların ve yaratıcıların vizyonları iyi aktarabilmeleri. TV'nin bu kadar iyi olmasının nedenlerinden biri, gerçekten showrunner'lara derinden tutku duydukları bir şeyin yazarları olma fırsatı sunulması. Jon, beni sonuna kadar iten Willow hakkında derinden tutkulu.”

    Howard, potansiyel seri hakkında daha ayrıntılı bilgi veremedi, ancak şovun aslında bir devam projesi olacağını belirtti. Ron Howard, son olarak Pavarotti ve Rebuilding Paradise adlı belgesellerle karşımıza çıkmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top