Hesabım
    Damon Lindelof'tan Watchmen Hakkında Yeni Açıklama

    Lindelof, ikinci sezon hakkında net konuştu..

    Watchmen showrunner Damon Lindelof, muhtemelen HBO serisinin kaçınılmaz ikinci sezonuna geri dönmeyeceğini söylüyor. Büyük beğeni toplayan dizinin ilk sezonu HBO için ortalama 7.1 milyon izleyici çeken ve fısıltı gazetesiyle büyüyen bir dizi olmuştu. İlk sezon, Watchmen'in potansiyel bir ikinci sezonunun çözmesi için birkaç gizemden daha fazlasını bıraktı ama kesinleşen bir durum henüz yok.

    Lindelof, Variety'e Watchmen'in başka bir sezon için HBO'ya dönme ihtimalinin "çok yüksek" olduğunu söyledi ve “Herkesin kesin bir cevap istediğini anlıyorum. Daha fazla olacak mı, daha fazla olmayacak mı? Ve ne yazık ki cevap 'muhtemelen hayır'. Şovu Comic-Con'da göstermeye başladığımızdan beri oldukça tutarlıydım." dedi. 

    Lindelof, Watchmen'in ikinci sezonunu yazmama konusunda kararını vermiş gibi görünse de, dizinin sonsuza dek bittiğini söylemeye hazır değil. Üç ya da dört-beş yıl sonra bir "eureka anı" olması durumunda kapıyı açık tuttuğunu ve geri dönmek istediğini söylüyor. Ancak, HBO'nun Lindelof olmadan diziyi yapmaya devam etmek isteyip istemediği hala belli değil. HBO programlama şefi Casey Bloys geçtiğimiz günlerde; "Bunu Damon olmadan bir şekilde yapmayı hayal etmek bile çok zor." açıklamasında bulundu.

    Carlton Cuse (Locke ve Key) ile birlikte yazdığı Lost serisinde finale bırakılan ve açıklanamayan birçok gizem dolayısıyla Lindelof'a kırgın olan izleyiciler, Watchmen'de aynı şeyi yaşamak istemiyor. Lost ile ilgili en büyük şikayetlerden biri, yazarların hikayenin nasıl biteceğini bilmeden, ilerledikçe bir şeyler eklediğini hissetmesiydi. Belki Lindelof da aynı şeyi yaşamak istemiyor ve birkaç yıla ihtiyacı olduğunu düşünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top