Hesabım
    Aynen Aynen'den Kerem Bursin'li İlk Fragman!

    Oyuncu değişikliği yapan dizi yeni sezon bölümleriyle yayında!

    İnternet üzerinden yayın hayatına başlayan, yüksek izlenme rakamlarına ulaştıktan sonra yolculuğuna BluTV'de devam eden Aynen Aynen dizisinin yeni sezonu için çalışmalar başladı. Kadın erkek ilişkilerine mizahi bir gözle bakan, herkesin yaşadıklarından bir şeyler bulabildiği cesur dizi 3. sezonuyla yine BluTV ekranlarında.

    Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu'nun Youtube kanalı üzerinden yayınlamaya başladığı dizi, ikinci sezonuyla BluTV ekranlarında karşımıza çıkmıştı. Bir ilişkinin başlangıç evresinden konuyu ele almaya başlayan Aynen Aynen, cinsellikten kıskançlığa, aşktan iletişim bozukluklarına kadar birçok konuyu cesurca işlemiş ve oldukça olumlu eleştiriler almıştı. İzlenme sayıları yüksek olunca da BluTV teklif sunmuş ve dizi, yayın hayatına burada devam etmişti. Şimdi, oyuncu değişikliği yaşayan Aynen Aynen, 3. sezonuyla BluTV ekranlarına geri döndü ve yeni sezonun ilk bölümünden video da yayınladı.

    Sefirin Kızı adlı dizide de rol alan Uraz Kaygılaroğlu'nun yoğun çekim programı nedeniyle diziye devam edemeyecek olmasından sonra BluTV, Kerem Bursin'le bir anlaşma gerçekleştirdi ve diziye dahil oldu. Nilperi Şahinkaya'nın yeni partneri yeni sezonda Kerem Bursin olacak. Dizinin 3. sezonunun ilk bölümü BluTV ekranlarında yayında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top