Hesabım
    "The Fugitive" Dizisinden Son Detaylar!

    Dr. Richard Kimble ekranlara geri dönüyor..

    Jeffrey Katzenberg ve Meg Whitman tarafından yaratılan yeni yayın platformu Quibi, 6 Nisan'da yayın hayatına başlayacak. İlk önemli projelerden biri de, 60'ların ikonlaşmış dizisi olan ve 90'ların Oscar'lı sinema uyarlaması da bulunan The Fugitive'in yeniden çevrimi.

    “The Fugitive” daha önce 1993 yılında sinemaya uyarlanmış ve en iyi film dahil 7 Oscar adaylığı almıştı. Bunlardan biri olan, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını ise Tommy Lee Jones evine götürmüştü. Elbette orijinal yapım 1960'lı yıllarda çekilen TV serisi. O dönemin reyting rekorlarını kıran dizi, ülkemizde de yayınlandığı tarihte adeta olay yaratmıştı. Quibi’nin versiyonunda ise konu şöyle; Mavi yakalı işçi Mike Ferro (Boyd Holbrook) Los Angeles metro bombalaması için yanlışlıkla şüpheli durumuna düşer ve gerçek suçluyu kendi elleriyle bulmak için amansız bir mücadeleye başlar. Mike'ın hayatı ve medya oyuncağına dönüşen dava yüzünden kendini sahte haberlerle dolu bir şehrin ortasında bulur. Peşinde ise Mike'ı yakalamak hedefindeki dedektif Clay Bryce (Kiefer Sutherland) bulunmaktadır.

    Dizinin kısa bir videosu yayınlandı ve bize ilk bakış için bir fikir veriyor. Ülke çapında bir kedi fare oyunu ve katil kim sorusu yine bizi heyecana sürükleyecek gibi duruyor. Yönetmen koltuğunda 24 dizisinden tanıdığımız Stephen Hopkins oturuyor. Lie to Me ve Scorpion'u yazan Nick Santora yine kalemini konuştururken, diğer önemli oyuncular arasında ise Tiya Sircar, Daniel David Stewart ve Andy Buckley yer alıyor. Dizinin yaza doğru yeni platform Quibi'de olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top