Hesabım
    John Travolta, Kevin Hart'ın Komedi Dizisi "Die Hart"ın Kadrosunda!

    John Travolta, eğitimci bir aksiyon yıldızını oynayacak..

    John Travolta, Robert Shapiro rolünü canlandırdığı “American Crime Story” dizisiyle, 70'li yıllarda rol aldığı Welcome Back Kotter'dan uzun bir süre sonra TV'ye döndü. Aktör, 6 Nisan'da piyasaya sürülecek olan yeni içerik platformu Quibi için bir kez daha TV'de boy gösterecek. Kevin Hart önderliğindeki komedi aksiyon dizisi “Die Hart”ta başlıca rollerden biri John Travolta'nın olacak. 

    “Die Hart” adlı komedide Kevin Hart, komedi yardımcısı olmaktan bıkan kurgusal bir versiyonunu oynuyor. Ünlü bir yönetmen, ona aksiyon yıldızı olma hayalini teklif ettiğinde çok mutlu olur ama önce gerçekleştirmesi gereken bir görev olduğunu öğrenir. Hart, önce çılgın biri tarafından yönetilen dünyanın en büyük aksiyon yıldızı okulunda eğitim almalıdır. Aksiyon okulu koçu ve zorlu bir rakip öğrenci tarafından sınırları zorlanan Hart, bir dizi komik, üst düzey aksiyon macerasını atlatmalı ve hayalini gerçekleştirmek için korkularıyla yüzleşmelidir.

    Hart’ın, Hart’s Laugh Out Loud Network şirketinden çıkan 2016 yılındaki gösteri kaydı “Kevin Hart: What”ın açılış dizisinden ilham alan proje Eric Appel tarafından yönetilecek, Tripper Clancy ve Derek Kolstad tarafından yazılacak. Kevin Hart, Candice Wilson, Bryan Smiley ve Jeff Clanagan'la birlikte yürütücü yapımcılık görevini de üstlenecek.

    Seri, Quibi'deki orijinal seri anlaşmalarından sadece biri. Eski DreamWorks Animation şefi Jeffrey Katzenberg ve CEO Meg Whitman tarafından yönetilen platform, a kategori yetenekleri bünyesine çekiyor ve dün Zac Efron ile bir dizi macera serisi içeren anlaşma imzaladı. Diğer Quibi projelerini yapacak isimler arasında Guillermo del Toro, Antoine Fuqua, Sam Raimi, Jason Blum, Steven Soderbergh, Catherine Hardwicke, Anna Kendrick, Doug Liman, Laurence Fishburne ve Stephen Curry bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top