Hesabım
    Mike Flanagan’ın ‘Midnight Mass’ Projesinde Kadro Şekilleniyor

    Kadroya son eklenen isimler arasında tanıdık yüzler de var..

    Mike Flanagan'ın yeni projelerinden haberler gelmeye devam ediyor. Flanagan’ın, birçok projesi arasında ön sıralarda olan Netflix korku dizisi Midnight Mass'ın ana kadrosu nihayet belli oldu ve geçtiğimiz günlerde Netflix, Midnight Mass'ta Flanagan'a katılacak birçok oyuncunun ismini açıkladı.

    En göz alıcı isimler arasında, geçmişte de Flanagan'la çalışan Kate SiegelHenry Thomas ve Annabeth Gish yer alıyor. Netflix dizisi The Haunting of Hill House'ta yer alan oyuncular, geçen sezonki oyuncu kadrosunda yer alan Victoria Pedretti ve Oliver Jackson Cohen'la birlikte devam projesi The Bly Manor'da da yer alacaklar.

    Siegel, Thomas ve Gish'e katılan diğer oyuncular ise şu isimlerden oluştu: Zach Gilford (Friday Night Lights), Hamish Linklater (Legion), Michael Trucco (Hunter Killer), Samantha Sloyan (Grey's Anatomy), Rahul Abburi (Killer Ransom), Crystal Balint (The Bletchley Circle: San Francisco), Matt Biedel (Altered Carbon), Alex Essoe (Doctor Sleep), Rahul Kohli (iZombie), Kristin Lehman (The Chronicles of Riddick), Robert Longstreet (Doktor Sleep), Igby Rigney (Blue Bloods) ve Annarah Shephard. Siegel, Gilford ve Linklater dizinin gerçek başrolleri olacak. Ne yazık ki, hangi oyuncunun hangi karakteri oynadığını, karakterler arasındaki dinamikleri veya herhangi bir karakter tanımını şimdilik bilmiyoruz.

    Flanagan, bu yılın başlarında, Midnight Mass çekimlerinin Bly Manor'dan kısa bir süre sonra, 2020'de başlayacağını doğrulamıştı. Dizi, sakin bir hayat süren ada halkının, bir rahibin gelişi ve esrarengiz olayların başlaması sonucu değişen hayatlarını anlatacak ve 7 bölümden oluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top