Hesabım
    Mike Flanagan 2020 Projelerini Duyurdu!

    Flanagan, Doctor Sleep sonrası iki diziyle TV'ye dönüyor..

    Son dönemde Netflix'e yaptığı özel yapımlar ve Doctor Sleep filmiyle konuşulan Mike Flanagan, 2020 yılında hangi projeleri tamamlayacağını duyurdu. Gerald's Game filmi ve The Haunting of Hill House dizisiyle Netflix için çalışan Flanagan, özellikle diziyle büyük ses getirmiş ve genelin beğenisini kazanmıştı. Daha sonra Doctor Sleep filmiyle sinemaya uğrayan Flanagan, 2020 yılında iki projeyle birden TV'ye dönüş yapacak.

    Flanagan, nihayet Midnight Mass'ın her şeyine odaklanabilecek durumda. 2020 iş yükü hakkında bir durum güncellemesi vermek için sosyal medyadan duyuru yapan Flanagan, ilk olarak 2018 yapımı The Haunting of Hill House'un devamı olan The Haunting of Bly Manor'u bitirmek için Vancouver'a geri döndüğünü takipçileriyle paylaştı. Yönetmen, Bly Manor bittikten sonra da, daha önce duyurusu yapılan Midnight Mass adlı projeye devam edecek. İki projenin de 2020'de sonlanması bekleniyor. 

    Midnight Mass'in açıklanan konusu şöyle; İzole bir ada topluluğu, karizmatik, gizemli bir genç rahip geldikten sonra mucizevi olaylar ve korkutucu alametler yaşamaya başlar.” 2016 yılından beri bu projeye hazırlandığını belirten Flanagan, bir yandan da Doctor Sleep'in devam filmi hakkındaki dedikodularla gündem olmuş durumda. Tabii devam filmi hakkında henüz net bir duyum bulunmuyor. İki dizi projesinin ise Netflix aracılığıyla evlerimez konuk olması planlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top