Hesabım
    "2 Broke Girls"ün Yazarı Liz Astrof'tan Yeni Komedi Geliyor!

    "Pivoting" adlı dizi, FOX için üretilecek.

    Fox, yaratıcısı Liz Astrof olan tek kameralı komedi dizisinin pilot bölümünü sipariş etti. Dizinin adı Pivoting olarak planlandı. Proje, çocukluklarının en iyi arkadaşlarının ölümünden sonra hayata bakışları değişen üç kadını takip ediyor.

    Hayatın kısa olduğu gerçeğiyle karşı karşıya kalan kadınlar, mutluluğu bulmak için umutsuz girişimlerde, bir dizi dürtüsel, tavsiye edilmeyen ve kendine düşkün kararlar alırlar. Bir yandan da aile ve akrabalık bağlarını güçlendirme kararı alırlar. Astrof, pilot bölümü yazacak ve yönetici yapımcı olarak da projede yer lacak. Aaron Kaplan ve Kapital Entertainment'dan Dana Honor ise yönetici yapımcılar olacak. Warner Bros.Televizyon, Fox Entertainment ile birlikte prodüksiyon yapacak.

    Astrof’un geçmiş işleri arasında “The King of Queen”, “2 Broke Girls”, “The Conners”, “Trial & Error”, “Whitney” ve “Last Man Standing” ​​gibi şovlar var. Kapital'in de 4 iddalı projesi daha bulunuyor. Şirket, “Pivoting” ile birlikte, NBC'de “American Auto” adlı komediyi, CBS ve Fox'taki animasyon dizisi “Housebroken”ı, doğrudan seri siparişi olarak verdi.

    “Pivoting” ve “Housebroken” ile birlikte Fox, İngiltere dizisi “Miranda” ve “Carla” adlı dizileri de taahhüt altına aldı. Drama tarafında ise Fox'un iki pilot siparişi bulunuyor. Bunlar Arjantin formatına dayanan “The Cleaning Lady” ve yaratıcı Liz Heldens'ten gelen “The Big Leap”.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top