Hesabım
    Turner & Hooch'un TV Uyarlamasında "Josh Peck" Başrolde!

    Orijinal yapımda Tom Hanks'in canlandırdığı Turner rolünü Josh Peck kaptı.

    Disney +, Tom Hanks'in başrolde olduğu 1989 Disney yapımı komedi filmi “Turner & Hooch”u temel alan bir saatlik bir dizi sipariş etti. Yeniden çevrimin senaryo taslağının geçtiğimiz yılın son ayında görüldüğü ve onaylandığı bildirildi. Josh Peck, dizide, büyük bir asi köpeği miras alan, federal birimlerde görevli, hırslı bir ajan olarak tanımlanan Scott Turner'a hayat verecek.

    Turner, çok geçmeden, başlarda istemediği evcil hayvanın ihtiyacı olan ortak olabileceğini fark eder ve aralarında hem duygusal, hem eğlenceli bir iletişim başlar. Dizi, 12 bölümlük bir sezon siparişi aldı. Matt Nix, diziyi yazıyor ve yönetiyor. Josh Levy ise Nix'le birlikte ortak yapımcı olacak. “Turner & Hooch” ilk kez 1989'da vizyona girmişti. Tom Hanks dışında, Mare Winningham, Craig T. Nelson ve Reginald VelJohnson başlıca rolleri üstlendi. Roger Spottiswoode filmi yönetti ve rapor edilen 13 milyon dolarlık bir bütçeyle, gişede 70 milyon doların üzerinde hasılat elde etti ve en çok kar eden filmlerden biri oldu.

    Peck, ilk olarak Nickelodeon dizisi “Drake & Josh”un iki yıldızından biri olarak çıkış yakaladı. Son zamanlardaki TV rolleri arasında Fox komedisi “Grandfathered”ın başrollerinden biri de var. Daha önce “The Mindy Project” ve “Fuller House” gibi şovlarda da yer aldı. Film tarafında ise “Locating Silver Lake”, “Take the 10”, “Danny Collins” ve “The Wackness” gibi projelerdeki performansları var. 

    Nix, son zamanlarda Fox şovu “The Gifted”i çekti ve yine Fox projesi “A.P.B.”de yardımcı üretici olarak yer aldı. Bu projeleri, Disney'in bir parçası olan 20. Century Fox Television ile yaptığı ortak anlaşma altında ortaya çıkardı. Belki de en çok, yedi sezon süren USA Network dizisi “Burn Notice”i yaratmasıyla tanınıyor. Nix’in diğer işleri arasında “The Comedians”, “Complications” ve “The Good Guys” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top