Hesabım
    "Turner & Hooch" TV'ye Uyarlanıyor!

    1989 yapımı filmin dizi uyarlaması yolda..

    Roger Spottiswoode'un yönettiği ve başrolünde Tom Hanks'in yer aldığı Turner & Hooch, TV'ye uyarlanıyor. Projenin başında Burn Notice'ı yaratan Matt Nix yer alıyor. 1989 yılında gösterime giren filmden 30 sene sonra ortaya çıkan proje Disney+ platformu için üretilecek.

    Hanks'ın Turner adındaki bir polis dedektifini oynadığı filmde, ortağı olan Hooch'u Beasley adlı bir köpek canlandırmıştı. The Gifted ve Burn Notice serlerini üreten yaratıcı isim Matt Nix, diziyi hem yazacak hem de yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Proje, Nix'in genel bir anlaşma yaptığı Disney'in 20. Century Fox TV'sinde yayınlanacak. Turner & Hooch, Touchstone Pictures tarafından gösterime dağııtlımış ve gişede önemli bir başarı elde etmişti. Rapor edilene göre 13 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen film, 71 milyon dolar hasılat yaptı ama eleştirmenler tarafından fazla beğenilmedi. 

    Proje ekibinde The Mandalorian ve High School Musical: The Musical: The Series'in başarılı isimleri yer alacak. Disney + potansiyel Star Wars serileri, Love, Simon ve The Sandlot gibi yapımların anlaşmalarını çoktan yaptı ve Turner & Hooch bu projelerin yanına eklenecek. The Gifted sonrası bu projeye ağırlık  verecek olan Matt Nix'in yanına kimlerin ekleneceğini ve oyuncu kadrosunun kimlerden oluşacağını öğrenmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top