Hesabım
    "Godfather of Harlem" İkinci Sezon Onayını Aldı!

    Forest Whitaker'ın başrolde olduğu suç dizisinden müjdeli haber geldi.

    Forest Whitaker'ın başrolde oynadığı suç dizisi “Godfather of Harlem”, ikinci sezon onayını aldı ve Epix tarafından yenilendi. Chris Brancato ve Paul Eckstein tarafından yaratılan 10 bölümlü ikinci sezon prodüksiyonu 2020'de New York'ta üretime başlayacak.

    Epix başkanı Michael Wright, ”Harlem Godfather'ın ilk sezonu platform için önceki görüntüleme sayılarını üç katına çıkaran ve hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden beğeni toplayan önemli bir başarıydı” dedi ve ekledi; “Bu ilgi çekici ve son derece güçlü hikayeyi anlatmaya devam etmek için Chris, Paul, Forest ve ABC Signature ekibiyle yeniden bir araya gelmeyi bile bekleyemedik.”

    Dizi, 1960'ların başlarında, bir zamanlar karmakarışık olduğu mahalleye onbir yıl hapis yattıktan sonra geri dönen suç patronu Bumpy Johnson'dan (Whitaker) esinlenen bir hikayenin etrafında duruyor. Bumpy, İtalyan mafyası tarafından kontrol edilen sokaklarla kontrolü yeniden kazanmak için Cenevizli suç ailesiyle bir mücadele içine girer.

    Aynı zamanda baş yapımcı olan Whitaker'ın yanı sıra birinci sezon oyuncuları Vincent D’Onofrio, Ilfenesh Hadera, Nigél Thatch, Giancarlo Esposito, Lucy Fry, Kelvin Harrison Jr., Rafi Gavron, Paul Sorvino ve Antoinette Crowe-Legacy. “Godfather of Harlem” ABC Signature Studios'tan geliyor ve yapımcı kadrosu Nina Yang Bongiovi, James Acheson, Markuann Smith ve Joe Chappelle'den oluşuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top