Hesabım
    Sevilen Fransız Komedisi "Call My Agent!" 4. Sezonuyla Sona Eriyor

    Yapımcılar, dizinin neden sonlandığını açıkladı.

    Sevilen dizinin yapımcılarına göre, hit Fransız draması “Call My Agent!”ın dördüncü sezonu, yayın hayatının son sezonu olacak. Mon Voisin Productions ile birlikte prodüksiyon yapan, Paris merkezli Mother Production'dan Aurélien Larger ve Harold Valentin, Variety'ye yaptığı açıklamada, France Télévisions tarafından oluşturulan ve yerel olarak “Dix pour cent” olarak bilinen komedinin 4. sezon sonunda biteceğini açıkladı.  

    Şu an 4. sezon çekimleri devam eden dizi hakkında konuşan ikiliden Valentine; “Bu karakterlerle söylenmesi gerektiğini düşündüğümüz her şeyi söylediğimizi hissediyoruz. Ekibi böldüğümüz ve 'The Good Wife' gibi bir şey yapmak yerine böyle bir içerik de ürettiğimiz için son derece memnunuz." dedi. Dizi sonrası bir film projesi olup olmayacağı sorusunu da yanıtlayan Valentine, "Bazı insanlar film hakkında konuşuyor. Bunu göreceğiz. Hikaye için doğru senaryoyu ve doğru insanları bulmamız gerekecek. Bu dört sezondan çok memnunuz ve yeni şovlara devam ediyoruz ”dedi. 

    "Call My Agent!", Paris'teki yetenek avcıları ve menajerlerinin, sıkı sıkıya bağlı ama işlevsiz bir ekibinin kişisel ve mesleki yaşamları etrafında dönen hikayeleri anlatıyor. 2015'te Fransa 2'den çıkış yapan gösteri, Netflix tarafından satın alındığında küresel bir gösteri haline geldi. Hikaye, o zamandan beri İngiltere ve Kanada da dahil olmak üzere birçok ülke tarafından satın alındı. İngiltere'de Headline Pictures ve Bron Studios, şu an İngiliz uyarlamasını geliştiriyor.

    Larger ve Valentin ise şu anda 1920'lerin Paris'inde geçen ve bir cinayet davası için ikiz kardeş gibi davranması gereken kadın dedektiflerin hikayesini anlatan bir proje üzerinde çalışıyor. Yapımcıların bu açıklamasından sonra France Télévisions adına “Call My Agent!”ın iptaline ilişkin bir yorum henüz gelmedi. 4. ve final sezonu, bu yıl içerisinde yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top