Hesabım
    "The Blacklist" 8. Sezon Onayını Aldı!

    7. sezonu bekleyen hayranlara 8. sezon müjdesi de geldi.

    NBC draması The Blacklist, TVLine tarafından doğrulanan habere göre sekizinci sezon için yenilendi. NBC Entertainment'ın Programlama Başkanları Lisa Katz ve Tracey Pakosta, “İnanılmaz kadro, yapımcılar ve ekibimiz için tebrikler, hepsi hafta hafta mükemmelliğe ulaşmaya devam ediyorlar. Red ve Liz’in hikayesini 8. sezon'a devam ettirmek için daha heyecanlı olamazdık.”dedi.

    Eylül 2013'te çıkış yapan The Black List, James Spader'ı suçlu Raymond Reddington ve Megan Boone'u, Red'in karmaşık bir ilişki içinde olduğu FBI profesörü Liz Keen olarak karşımıza çıkarıyor. Liz’in, Red’in gerçek kimliğiyle ilgili cevap arayışı boyunca Red, FBI'da tehlikeli ve zor suçluları takip etmesine yardımcı oldu. Diego Klattenhoff, Harry LennixAmir Arison ve Hisham Tawfiq ana oyuncu kadronun diğer oyuncuları. Şov, şu anda sezon 7'nin ortasından 20 Mart Cuma günü devam edecek. 

    Molaya girmden önce dizide Liz ve biyolojik annesi arasında beklenmedik bir ittfak kuruldu. Yapımcı John Eisendrath; “Liz bu noktada Katarina'nın, ona Red'in onunla paylaşmayacağı gerçeği bulma konusunda yardımcı olabileceğini düşünüyor. Elbette kesinlikle Katarina'ya tam olarak güvenmiyor, bu yüzden sezon ilerledikçe, annesiyle uyumlu kalması ya da Red'e daha sempatik bakıp bakmayacağı konusunda seçimler olacak." dedi.

    Blacklist ayrıca; Red'in eski sevgilisi Cassandra Bianchi'yi oynayacağı sezon 7 bölümü için Nip / Tuck'tan tanıdığımız Joely Richardson'ı da konuk edecek. The Blacklist, 20 Mart 2020 tarihinde 7. sezon bölümleriyle yayın hayatına devam edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top