Hesabım
    Tyrone Marshall Brown,"Blood Relative" Dizisinde Melissa Leo'ya Katıldı!

    NBC dramasının kadrosuna bir yıldız isim daha..

    “Love Is _” dizisindeki başrolü ve “Power”ın altıncı ve son sezonundaki rolünün ardından Tyrone Marshall Brown, bir Fox draması için anlaşma imzaladı. Bu sezon Fox'un iddialı olduğu dört dramadan biri olan “Blood Relative”in kadrosuna katılan Brown, Melissa Leo ve Tate Donovan'la birlikte yer alacak.

    Dizi senaryosu James Renner'ın “Beyond the Jungle of Bad: The True Story of Two Women from California Who Are Solving All the Mysteries” başlıklı makalesine dayanıyor ve Leo, genetik soybilimci Louise Kelly rolünü oynuyor. Alanı, suç mahali ve adli tıpın en iyilerinden biri ama başa çıkması da zor bir karakter. Brown, bir cinayet dedektifini ve Donovan’ın hayat verecei John Kelly'nin ortağı olan Detective Brick Doughty rolünü oynayacak. O ve John sert bir dava yakaladığında, herkesin yirmi yıl önce öldürüldüğünü düşündüğü bir adamın intiharını araştırmaya başlar ve davayı irdelemek için herkesi harekete geçirir.

    “Blood Relative”in senaryosunu yazacak ve yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek ikili Chris Levinson ve James Renner olacak. Phillip Noyce pilot bölümü yönetecek. 3 Dot Productions'tan Liza Chasin de yapımcı olacak. Proje, Paramount Television Studios, Anonymous Content ve Fox Entertainment arasındaki ortak bir yapımdır.

    Brown’un ​​diğer TV işleri arasında “FBI”, "Bull”, “Chicago P.D.” ve “The Affair” yer alıyor. Film cephesinde ise, “Gun Hill Road”daki rolü ile tanınıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top