Hesabım
    NBC'den İki Yeni Drama Geliyor!

    NBC, iki yeni drama dizisinin pilot bölüm siparişlerini verdi..

    Önemli yapımlara imza atan ve ödül törenlerinden eli boş dönmeyen NBC, 2020-2021 sezonu için, iki yeni drama dizisinin pilot bölüm siparişlerini verdi. NBC adına Universal Television yapım şirketi her iki pilot bölümü de üretecek ve çekecek.

    Projelerin ilki “At That Age” adını taşıyor. Dizi, Afro-Amerikalı bir ailenin mirasının keşfi üzerinden ilerleyecek. Cooper ailesinin altın çocuğu felaket bir olay yaşadıktan sonra, aile üyeleri temel bir değişim geçirir ve bu değişim süreci sonunda hayatlarını değiştiren kararlar alırlar. Gelişen süreçte ortaya derin sırlar çıkar ve aile bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalır. Carla Banks-Waddles pilotun senaryosunu yazacak ve baş yapımcı olarak dizide görev alacak. Malcolm D. Lee ve Martin Chase de yapımcı olarak Blackmaled Productions bayrağı altında projede var olacak. Blackmaled şu anda Universal TV'de Lee'nin de yer aldığı, “Night School” filmine dayanan NBC komedi pilotunu yönetmeye hazırlanıyor. Banks-Waddles, bir başka NBC dizisi “Good Girls”te de yazar ve yürütücü yapımcısı olarak çalışıyor. Diğer çalışmaları arasında “Truth Be Told”, “The Soul Man”, “The Bill Engvall Show” ve “That's So Raven” yer alıyor. 

    Diğer projenin adı ise “Echo" olarak belirlendi. Dizinin baş kahramanları, kurbanın vücudundaki geçmişe giderek olayları çözmeye çalışan bir ajan grubunu oluşturuyor. Mağdurun kimliği üzerinden ipuçlarını takip eden ekip, suçun gerçekleşmesini önlemek için zamana karşı yarışırlar. J.J. Bailey ve John Davis, şirketleri John Entertainment ile Davis Entertainment adına dizinin yapımcılığını üstleniyorlar. Davis Entertainment şu anda Universal TV'de genel bir anlaşma altında. Davis ve Fox aynı zamanda NBC'nin “Blacklist” dizisinin baş yapımcıları ve daha önce NBC için “Timeless” ve “The Player”ı ürettiler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top