Hesabım
    Jon M. Chu ve Erica Messer, ABC İçin Bir Arada!

    Başarılı ikili bir drama için güçlerini birleştirdi

    Chelsea Lauren / Deadline / Shutterstock

    Jon M. Chu yoğun yönetmenlik programına bir yeni proje daha ekliyor. “Crazy Rich Asians”ın yönetmeni, ABC'de yıllarca yayınlanan güçlü drama “Criminal Minds”ın showrunnerı Erica Messer ile birlikte çalışıyor. “Triage” başlıklı aday dizi, aynı hastanede otuz yıl boyunca çalışan öncü bir cerrah olan Finley Briar'ı  izleyen karakter odaklı bir tıbbi drama olacak.

    Hikaye, tıbbın arka plandaki evrimi ile birlikte, Finley ve meslektaşlarının birbirine bağlı kariyerlerini, dostluklarını ve romantizmlerini irdelerken, zamanla olan amansız mücadeleci ilişkilerine de hikayesinde yer veriyor. Chu, “Crazy Rich Asians”ın devamı ve Lin-Manuel Miranda'nın müzikali “In the Heights” filminin büyük ekran uyarlamasıyla da meşgul durumda. Ayrıca; Apple TV Plus dizisi “Home Before Dark”, Chu'nun TV vizyonundaki yeni projelerden biri.

    Messer ise, Erica Messer Productions adı altında “Triage”da showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Dizinin haberi, Messer'ın ABC ile olan genel anlaşmasını uzattıktan yaklaşık dört ay sonra geldi. Bu yenilemenin bir parçası olarak Messer, Disney'e ait iki drama projesi daha kurdu. “Criminal Minds” on beşinci ve son sezonunu birkaç hafta içinde tamamladığında program serbest bırakılacak.

    Daha önce Fox'ta “Grey’s Anatomy” nin baş yapımcısı-yazarı olan Zoanne Clack üzerine kurulan proje, 20. Century Fox Television'dan geliyor. Steven Marrs ve Courtney Hazlett, OutEast Entertainment adına prodüksiyon yapıyorlar ve Caitlin Foito da yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top