Hesabım
    Netflix Dizisi "Elite"in 3. Sezonundan Altyazılı Fragman

    Yeni sezon için geri sayım devam ediyor..

    Çok sevilen Netflix İspanya dizisi Elite'in 3. sezonundan Türkçe altyazılı fragman paylaşıldı. 13 Mart 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan ve tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de gösterilecek olan dizi, ikinci sezona göre daha heyecanlı ve gerilimi daha yüksek bir sezonla karşımıza çıkacak.

    Üçüncü sezon fragmanında göze çarpan en belirgin durum bir cinayetin olması. İkinci sezon bu anlamda daha sakin geçmiş olsa da yeni sezon çok daha fazla arkadaş içi gruplaşma ve ihanet vaat ediyor. Polo öldü ve Lucrecia onu kimin öldürdüğünü çok iyi biliyor. Ana karakterlerin her biri arasındaki kaos, katilin herkes olabileceği şüphesini ve zorluğunu doğuruyor. Carla, Samuel sayesinde Polo testinden geçti ancak, Samuel hala Carla'ya takılmış vaziyette. Lucrecia, tam olarak Guzmán'a odaklanmadı, bu iyi çünkü kız kardeşini öldürmek için en iyi arkadaşından nefret etmekle meşgul. Yine de Nadia ile flört etmek için zaman buluyor. 

    Görüldüğü üzere, kısa bir tahlilde bile birçok ilginç iletişim yeni sezonda bizleri bekliyor diyebiliriz. Darío Madrona ve Carlos Montero tarafından üretilen dizinin yönetmenliğini Ramon Salazar, Dani de la Orden ve Silvia Quer yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Alvaro Rico, Aron Piper, Mina El Hammani, Ester Exposito, Omar AyusoDanna Paola ve Ainhoa Santamaria yer alıyor.   

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top