Hesabım
    Maxim Baldry, Yüzüklerin Efendisi'nin TV Uyarlamasında Başrol Olabilir!

    Baldry anlaşmayı imzaladı ve ekibe dahil oldu.

    Shutterstock

    Tarihin en büyük bütçeli TV dizisi olacağı söylenen Yüzüklerin Efendisi'nin TV uyarlamasında kadro neredeyse tamamlandı. 2021 yılında izleyiciyle buluşması beklenen diziye son katılan isim Maxim Baldry oldu. Aslında, geçtiğimiz yılın sonbahar aylarında da bu dedikodu duyulmuş ama nihayete ermemişti. Deadline'ın haberine göre sonunda anlaşma gerçekleşti ve Baldry, başrol oynamak için kadroya katıldı.

    Baldry, ocak ayında Amazon'un LOTR oyuncu ilanının bir parçası değildi. Amazon'un TV başkanlarından  Vernon Sanders o sırada “Hala belirleyecek birkaç önemli rolümüz var” dedi. Baldry'nin bu kilit rollerden birini oynadığına inanılıyor ve anlaşması resmi olarak yapıldı. Daha önce Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman'ın oyuncu kadrosunda yer alacağı duyurulmuştu.

    J.R.R. Tolkien'in fantastik romanlarından uyarlanan dizi için, Yeni Zelanda’daki çekimlerden önce ikinci sezon onayı da verilmişti. Orta Dünya'da geçecek olan televizyon uyarlaması, J.R.R.'ın Yüzük Kardeşliği'nden önceki hikayelerini keşfedecek. Dizinin, showrunner ve yönetici yapımcıları J.D. Payne ve Patrick McKay olacak. İlk iki bölümün yönetmeni ise aynı zamanda yapımcı olarak görev yapan J.A. Bayona.

    Lindsey Weber, Bruce Richmond, Gene Kelly, Sharon Tal Yguado, Gennifer Hutchison, Jason Cahill ve Justin Doble yürütücü yapımcılar olacak. İngiliz aktör Maxim Baldry, Viktor Goraya rolünü oynadığı BBC-HBO sınırlı serisi Years and Years'la adından söz ettirmeyi başarmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top