Hesabım
    Rose McIver, CBS Komedisi ‘Ghosts’un Başrolünde Oynayacak

    McIver, zombilerden sonra hayaletlerle bir araya geliyor..

    Gençlik dizisi iZombie'nin yıldızı Rose McIver, CBS'in yeni komedi dizisi Ghosts'un başrolünde yer alacak. Zombilerden hayaletlere geçiş yapacak olan başarılı oyuncu CBS ile anlaşmayı imzaladı. Bir İngiliz dizisine dayanan, Port ve Wiseman tarafından yazılan Ghosts, güzel bir kır evi satın aldıklarında hayallerini gerçekleştirdiklerini düşünen genç bir çift olan Samantha (McIver) ve Ryan'ın hikayesine odaklanıyor.

    McIver’ın canlandıracağı Samantha karakteri, eğlenmeyi seven, eğlenceyi planlamayı daha da çok seven neşeli bir kişiliktir. Serbest çalışan bir gazetecidir ve Ryan onun şefidir. Birbirilerine duydukları yakınlık, bir ev satın alıp beraber yaşamaya kadar ilerler ama aldıkları evde onları bekleyen hayaletler vardır. Harika bir dinleyici ve gerçekten iyi bir insan olan Sam, sürekli bir şeyler yaşamaktan dolayı biraz çıldırmış olsa da hayaletlere yardım etmeye çalışır. Orijinal dizide, konağı devralan ve hayaletlerle iletişim kurabilen kişi genç kadın Allison olarak yazılmıştı ve Charlotte Ritchie tarafından canlandırılıyor.

    Ghosts, Lionsgate tarafından geliştirildi ve BBC Studios ile olan anlaşma dahilinde üretilecek. Seri, ilk olarak Nisan 2019'da BBC One'da yayınlandı. ITV destekli Harlots yapımcısı Monumental Television tarafından üretilen dizi, Mathew Baynton, Jim Howick, Simon Farnaby, Laurence Rickard'ın da dahil olduğu BBC komedi Horrible Histories'in arkasındaki ekip tarafından oluşturuldu. BBC versiyonu ikinci ve üçüncü sezon onaylarını aldı. CBS versiyonunda McIver dışında, hayaletlerden biri olan Isaac'ı oynayan Brandon Scott'ın ismi de açıklanmıştı. 

    McIver, Rob Thomas'ın CW projesi iZombie adlı komedi dizisinde beş sezon boyunca başrolü oynadı. Ayrıca, yaklaşan Hulu dizisi Woke'da önemli bir rolü var. ABC'nin Once Upon a Time dizisindeki Tinker Bell performansıyla da tanınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top