Hesabım
    Ozark'ın 3. Sezonundan Altyazılı Fragman Yayında!

    Ozark'ın yaklaşan yeni sezonundan heyecanlandıran fragman..

    Netflix'in son yıllarda yayınladığı en iyi dizilerden biri olan ve geniş bir hayran kitlesi edinen Ozark'ın heyecanla beklenen 3. sezonundan altyazılı fragman paylaşıldı. 27 Mart 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan yeni sezonda yine kirli ilişkiler ve gerilim dolu anlar seyirciyi bekliyor.

    Üçüncü sezon, ikinci sezon finalinin altı ay sonrasında geçecek. Kumarhane tam randımanlı olarak çalışıyor ve Marty & Wendy ikilisi geleceği daha sakin geçirmek adına bazı planlar yapıyor. Marty, liderliği elden bırakmamaya çalışsa da Wendy, Helen ve uyuşturucu karteli lideri Omar Navarro'yla kurulan ittifakın yardımıyla işleri daha da genişletmeyi düşünüyor. Her şey yolunda giderken, Wendy’nin kardeşi Ben kasabaya geliyor ve yeni bir kaos ortamı oluşmaya başlıyor. 

    Yapılan açıklamalarda yeni sezonun ilik iki sezona göre çok daha sert geçeceği söyleniyor. Dizinin 8 bölümünü yöneten ve Laura Linney'le birlikte başrolü paylaşan Jason Bateman, bir açıklamasında Wendy karakterinin üçüncü sezona damga vuracağını ve dolayısıyla Linney'in performansının daha üst seviyeye çıkacağını belirtmişti. Oyuncu kadrosunun iskeleti yine Jason Bateman, Laura Linney, Julia GarnerSofia Hublitz ve Skylar Gaertner'dan oluşuyor. Dizinin yaratıcısı ve senaristleri Bill Dubuque ve Mark Williams ise yine iş başında.

    Marty ve Wendy arasında iktidar mücadelesinin yaşanacağı ve elbette gerilim dolu yeni anların yaşanmasının da muhtemel olduğu Ozark'ın 3. sezonu 27 Mart 2020 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top