Hesabım
    HBO'nun Jude Law'lı Draması "The Third Day"den Teaser Yayında

    HBO'dan yine iddialı bir drama geliyor..

    HBO'nun iddialı yeni draması The Third Day'in teaserı yayınlandı. Gizemli bir hikayesi bulunan dizi 11 Mayıs 2020 tarihinde prömiyer yapacak. Yaratıcı bir senaryoya sahip olan dizi, hem gizem hem aksiyon türlerini harmanlayacak. 7 bölümden oluşan bir mini dizi olan yapımın devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

    Dizinin hikayesi iki bölüme ayrılarak aktarılacak: “Yaz” ve “Kış”. “Yaz” bölümünde bir adam (Jude Law) İngiliz sahillerindeki gizemli bir adayı ziyaret eder ve bir grup ada sakini her ne pahasına olursa olsun evlerini korumaya niyetlidir. Tabii ziyaretin sebebi ve sakinlerin korkusu izleyici için birer gizem unsuru olacak. İkinci yarıda, yani “Kış” bölümünde, güçlü iradesi olan bir yabancı (Naomie Harris) adaya cevap aramaya gelecek ve bunun yerine kaderine karar vermek için bir savaşa neden olacak.

    Law ve Harris ile birlikte Katherine Waterston (Fantastic Beasts filmleri), Emily Watson (Chernobyl) ve Paddy Considine (The Outsider) dizinin diğer önemli rollerini üstlenen oyuncuları arasında. HBO ve Sky ortak yapımı olan dizi Felix Barrett ve Dennis Kelly tarafından yaratıldı. “Yaz” bölümü Kelly tarafından yazıldı ve Marc Munden tarafından yönetildi. “Kış” bölümü ise Kit de Wall, Dean O’Loughlin ve Kelly tarafından yazıldı ve Philippa Lowthorpe tarafından yönetildi. Dizinin yapımcılığını Barrett, Kelly, Dede Gardner ve Jeremy Kleiner üstleniyor. 

    Teaserı yayınlanan ve HBO imzası taşıyan The Third Day'in İlk bölümü 11 Mayıs 2020 tarihinde HBO'da olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top