Hesabım
    Tina Fey ve Robert Carlock, Netflix İçin Animasyon Komedi Hazırlıyor

    Proje, aynı zamanda 20 bölümlük bir bilim kurgu olacak.

    Brian Bowen Smith/Netflix/Utv

    Tina Fey ve Robert Carlock, güçlerini birleştirerek, Netflix için animasyonlu komedi dizisi “Mulligan” için çalışmalara başladı ve platform tarafından tam seri siparişini aldı. Dizi, Carlock ve “Unbreakable Kimmy Schmidt” yazar yapımcısı Sam Means tarafından, Fey'in yürütücü yapımcılığı altında üretiliyor.

    Dizide, bir uzaylı saldırısı dünyayı yok ettikten sonra, insanlığın geriye kalanları toplumu sıfırdan yaratmaya çalışacak ama bu sefer doğru yapabilecekler mi? Bu soru üzerinden ilerleyecek olan diziye Netflix tarafından 20 bölümlük bir sipariş verildi. Fey ve Eric Gurian, David Miner, Scott Greenberg ve Joel Kuwahara ile birlikte Fey’in Little Stranger şirketi adı altında yürütücü yapımcılık görevini üstlenecekler.

    “Mulligan”, Fey, Carlock ve Means’in genel anlaşmalar altında olduğu Universal Television tarafından üretilecek. Fey ve Carlock daha önce dört sezon süren Emmy adayı Netflix dizisi “Unbreakable Kimmy Schmidt”i yarattı ve şu anda platformda yüksek etkileşim bekledikleri özel bir hazırlık içindeler. “30 Rock” dizisinin Emmy ödüllü ikilisi şu anda NBCUniversal’ın yaklaşan platformu Peacock için bir komedi dizisi üzerinde de çalışıyor. “Girls5Eva” başlıklı şov, 90'lı yıllarda pop yıldızı olan ve yeni bir albüm için tekrar bir araya gelen harika bir kadın müzik grubunun hikayesini anlatıyor.

    “Unbreakable Kimmy Schmidt” konusundaki çalışmalarına ek olarak, Means, Fey ve Carlock “30 Rock” da yazar ve “Great News” projesinde yazar ve yapımcı olarak çalıştı. Diğer projeleri arasında, “Parks and Recreation”, “Daily Show” ve birçok Altın Küre ve Akademi Ödül töreni şovu yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top