Hesabım
    İddialı Drama Dizisi ‘Harlem’s Kitchen’ın Kadrosuna Üç İsim Dahil Oldu

    ABC'den yeni sezon için bir drama daha..

    Matt Doyle / Lauren Toub / Braina Laviena & Andrew Echeverria

    ABC’nin yeni drama dizilerinden “Harlem’s Kitchen”ın kadrosuna Clare-Hope Ashitey, Adrianna Mitchell ve Pepi Sonuga’nın katıldığı açıklandı. Oyuncular, serinin merkezinde yer alan restoranda baş şef olan Ellis Rice'ı oynayacak olan ve adı daha önce ilan edilen oyuncu Delroy Lindo'ya katılmış olacaklar. Dizi, Harlem'deki kaliteli bir restoranda kurulan bir aile dramı olarak tanımlanıyor. 

    Ashitey, en büyük Rice kızı Zadie'yi canlandıracak. İyi bir eğitim alan Zadie istediği her yerde çalışabilirdi ancak, sorumluluk duygusu onu yönetici olarak Rice'a geri getirdi. Ailesini asla hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Zadie, baskılardan dolayı başardığı her şeyi tehlikeye atabilecek üçüncü bir yaşam krizine sürüklenecek. Ashitey son zamanlarda Sky orijinal dizisi “Riviera”nın üçüncü sezonuna katıldı. Diğer TV kredileri arasında "Seven Seconds”, “Doctor Who”, “The Feed”, “Shots Fired” ve “Criminal” yer alıyor. 

    Mitchell ise ortanca kardeş Eden'i oynayacak. Hayali, Michelin yıldızı kazanan ilk Afrikalı Amerikalı şef olmak. Eden’in Rice’ta sos şefi olarak çalışması ve iş ahlakı eşsizdir ancak, yeteneği hırsından dolayı biraz geride kalmıştır. Eden, babasının RICE'daki yerini istiyor ve istediği şeyi elde etmek için çok çalışıyor. Mitchell bu projeyle birlikte “Snowfall”un dördüncü sezonunda görülecek. Son dönem işleri arasında “The Good Fight”, “Little America”, “Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector” ve “The Blacklist” yer alıyor. 

    Sonuga, en küçük kardeş Nina'yı oynayacak. İnatçı, çılgın ve neşeli Nina’nın babası Ellis ile bağı manyetiktir ancak, Nina her zaman aile işinden uzak durmuştur. Bunun yerine, Harlem sokaklarında kendine başka amaçlar edinmiştir. Onunla tanıştığımızda, üç yıllın ardından hapisten çıkmış olacak. Sonuga’nın TV işleri arasında “Love in Famous”, “Ash vs. Evil Dead”, “The Fosters”, “9-1-1” ve “General Hospital” yer alıyor. 

    “Harlem’s Kitchen” yazar ve baş yapımcı Zahir McGhee'den geliyor. David HobermanTodd Lieberman ve Mandeville Films'den Laurie Zaks yapımcı olacaklar. ABC Stüdyoları diziyi üretecek. Hem McGhee hem de Mandeville, stüdyo ile genel anlaşma altında bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top