Hesabım
    Westworld'ün 3. Sezon Prömiyeri İzleyici Kaybıyla Açıldı

    Yeni sezon prömiyeri, geçen sezona göre %57 kayıp..

    Westworld” pazar gecesi 3. sezon için geri döndü ve prömiyerini gerçekleştirdi ama iki yıl önce elde ettiği izleyici zirvesinin çok gerisinde kaldı. Sezon 3 prömiyeri, geçen sezon prömiyerinden (2.1 milyon izleyici) daha düşüktü ve dizinin bugüne kadarki en düşük görüntüleme sayısını elde etti. Geçen sezona göre % 57'lik bir kayıp yaşayan HBO, canlı yayında 901.000 toplam izleyiciye ulaşabildi.

    HBO elbette genel olarak  dijital görüntüleyicileri de dikkate alıyor ve bu kısımlarla birlikte toplm 1,7 milyon izleyiciyi diziyi takip etmiş oldu. Bu, izleyicinin canlı yayın ve platform arasında neredeyse yüzde 50-50 bölünmüş olduğu anlamına geliyor. Bu da önceki sezonlara göre çok daha dengeli bir sonucu ortaya çıkarıyor. Karşılaştırmak için, Haziran 2018'de yayınlanan son "Westworld" bölümüne bakarsak, sadece canlı yayın izleyici sayısının 1.6 milyon olduğunu görebiliyoruz.

    Şu anda ülkeyi ve dünyayı savuran Coronavirüs pandemisi “Westworld” izlenmelerine çok yardımcı olmamış gibi gözüküyor. Bununla birlikte, CNN'deki virüs konulu bir tartışma porgramı önemli bir sayı olan 10.8 milyon izleyici tarafından izlendi. “Westworld”ün gelecek bölümlerinin COVID-19 dolayısıyla birçok Amerikalı'nın evde kalmasını takiben herhangi bir önemli artış yapıp yapamayacağını önümüzdeki haftalarda göreceğiz. İkinci sezon bölümlerinin, sezon sonunda bakıldığında ortalama 9,2 milyon izleyiciyle devam ettiğini, ilk sezonun bölümlerinin ortalamasının ise 13,2 milyon izleyiciyi ortalamasına sahip olduğunu da hatırlatalım.

    Geçtiğimiz bölüm, Dolores'i (Evan Rachel Wood) ve şirketi ilk kez parkın dışında hareket halinde görmemizi sağladı. Tessa Thompson, Thandie NewtonJeffrey Wright ve Luke Hemsworth dahil olmak üzere birçok tanıdık yüz geri dönüyor. Bir sonraki bölüm 22 Mart gecesi yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top