Hesabım
    Starz Draması Vida, 3. Sezon Sonunda Yayın Hayatına Veda Edecek

    Vida'ya 4. sezon onayı çıkmadı..

    Starz Entertainment

    Üç sezondan sonra Starz, ödüllü draması Vida'ya veda ediyor! Annelerinin cenaze töreni için Los Angeles'a eve gelen iki Meksikalı-Amerikalı kız kardeşin hikayesi üzerinden ilerleyen dizi, 26 Nisan Pazar günü  üçüncü ve final sezonuyla yayında olacak.

    Vida, Lyn Hernandez rolünde Melissa Barrera, Emma Hernandez rolünde Mishel Prada, Eddy Martínez olarak Ser Anzoategui, Marisol Sanchez karakteriyle Chelsea Rendon, Johnny Sanchez olarak Carlos Miranda ve Cruz rolüyle Maria Elena Laas'ın oluşturduğu oyuncu kadrosuna sahip.

    Dizinin yaratıcısı Tanya Saracho, Deadline tarafından yayınlanan mektubunda şu sözlere yer verdi: “Bu veda kelimeleri çok acı-tatlı.Hikayemizi hazırlamak için o büyülü yazarlar odasına geri dönemeyeceğim için üzgün olmadığımı söylesem yalan söylerdim. Ama sonuçta, anlatmak istediğim hikayeyi, tam olarak nasıl anlatmak istediysem öyle anlatma şansı buldum ve bu sektörde bu durum nadiren yaşanır. Starz'a sadece Vida'nın gerçekleşmesine izin verdiği için değil, aynı zamanda onu birlikte büyüten ebeveynler olduğumuz için de minnetr olarak bırakıyorum. Ve kariyerlerini başlatabildiğimiz ortak çalışanlar için minnettarız: Latin sinematograflar, yazarlar, aktörler - neredeyse tamamen kadın - şu anda dışarıda ve talep gören bir hale dönüşmeye başladılar. Ne güzel bir aile kurduk. Ne güzel bir şovdu."

    Vida'nın erken sonu, tüm hayranlarına, özellikle de Saracho’nun bu hafta başında yaptığı Instagram yayınını fark edenler için sürpriz olmayabilir. Son sezon 26 Nisan 2020 tarihine prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top