Hesabım
    Lost Efsanesinin Yıldızlarından "Daniel Dae Kim", Coronavirüs Testinin Pozitif Çıktığını Açıkladı

    Koreli oyuncu, haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu..

    Alberto Reyes

    Daniel Dae Kim perşembe günü Instagram'da yaptığı açıklamada, Coronavirüs için pozitif sonuçlu bir test yaptırdığını, tanılama yolculuğuna başladığını ve halkın izolasyon yönergelerini izlemesini istediğini açıkladı. Şimdi Hawaii'de olan ve testini aldığında orada bulunan aktör, son birkaç hafta New York'taydı ve NBC dizisi “New Amsterdam”ın çekimlerine katılmıştı.

    İronik bir şekilde, bir grip salgını sırasında hastalara yardım etmek üzere işe alınan bir doktoru oynadığını belirten aktör, gerçek hayattaki salgın haberleri arttığında, gösterinin üretimi kapattığını ve Hawaii'deki ailesinin yanında döndüğünü doğruladı. Kim, yaptığı açıklamada; “Dün, Coronavirüsün neden olduğu hastalık olan COVID-19 için pozitif test sonucu aldığımı bildirmek istedim. Bu süre boyunca asemptomatik olduğumu bilmeniz sizin için önemli. Güvende olmak için, eve geldiğimde kendimi bir odada karantinaya aldım ve dinlenmeye çalıştım.”dedi. Honolulu'da yeni açılan bir test merkezine gittim ve test acı vericiydi. Çünkü, burnuma ve boğazıma büyük bir bez sürdüler ama buna değer." dedi.

    Kim, pozitif test aldıktan sonra “New Amsterdam” kadrosuna ve ekibine bir not gönderdi: “Oradaki herkes için, özellikle bunun ciddi olmadığını düşünen gençler için şunu söylemek isterim ki; Bunun ciddi olduğunu bilin. Ve buna dikkat etmezseniz, potansiyel olarak insanların hayatlarını tehlikeye atıyorsunuz demektir. Sevdikleriniz dahil milyonlarca insandan bahsediyorum. Yani herkes için lütfen yönergeleri izleyin: Sosyal olarak mesafe koyun, kendi kendinizi izole edin, yüzünüze dokunmayı bırakın ve elbette ellerinizi yıkayın. Ve son bir önemli şey: Lütfen ama lütfen Asyalı insanlara karşı önyargıyı ve anlamsız şiddeti durdurun. Rastgele yaşlıları, bazen evsiz Asyalı-Amerikalıları yermek korkakça, yürek parçalayıcı ve affedilemez. Evet, Asyalıyım ve evet Coronavirüsüm var ama bunu Çin'den almadım, Amerika'dan aldım. Bazı siyasi liderlerin yaptığı gibi, virüsün çıkış yerinin hasta ve ölen insanlar kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Eğer yapsaydım, bu şeye New York virüsü derdim ama bu saçma olurdu. Mesele şu ki, isim aramak bizi hiçbir yere götürmez. Önemli olan kendimize ve birbirimize en iyi nasıl bakacağımız."

    Daniel Dae Kim, Kevin Durant, Tom Hanks, “Game of Thrones” oyuncusu Kristofer Hivju gibi, izleyerek tanı konulan ve halk tarafından tanınan en ünlü kişiler listesine eklenmiş oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top