Hesabım
    Netflix, İzlenmelerin Arttığını ve Yıl Sonuna Kadar İçerik Sorunu Olmadığını Açıkladı

    Netflix, Coronavirüs'ün yarattığı üretim sorunlarından minimum düzeyde etkilenecek..

    COVID-19 (Coronavirüs) salgınının yaşandığı günlerde, dünyadaki insanların eğlenceyi tüketme şekli biraz değişti. Sinema salonları kapalı. Konserler, festivaller ve diğer tüm popüler kültür etkinlikleri ise iptal edildi veya ertelendi. Ve çoğumuzun  "evde kalması" söylendiğinde, Netflix de dahil olmak üzere birçok platform tutunacağımız en önemli etkinlik halini aldı.

    Netflix'ten açıklanan verilere göre, COVID-19 salgını kesinlikle görüntülemede önemli bir artışa neden oldu. Hatta Netflix'in bu akışı kaldırabilmesi için görüntü kalitesinde ufak bir ayara gidildiği bile açıklanmıştı. Netflix Baş İçerik Sorumlusu Ted Sarandos, geçtiğimiz günlerde CNN'de yer aldı ve platformun COVID-19 pandemisini nasıl ele aldığını ve tüm Hollywood'u etkileyen üretim kapanmasının geleceği nasıl etkileyeceği hakkında konuştu.

    Sarandos: “Tahmin edebileceğiniz gibi, görüntüleme sayıları inanılmaz arttı. Netflix'te, genel olarak televizyonda, CNN'de, kısacası her yerde. Sistem çok sağlamdı ve birçok insana yardımcı olabildik. İnsanlar kesinlikle çok daha fazla Netflix izliyor. Vali Cuomo'nun da söylediği gibi, yapabileceğiniz en iyi şey evde kalmaktır ve biz bu durumu kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Şu anda olan şey, şovlarımızın tüm bölümlerini bir kerede yayınlamaya devam edebilmek için daha çok çalıştığımız gerçeği. Bu nedenle, önümüzdeki birkaç ay boyunca, hatta yılın sonlarına kadar şu anki üretim sorunundan etkilenmeyeceğiz.” dedi ve bir nevi yeterli stok içerik olduğunu belirtti.

    Şimdilik, Netflix'iniz (biraz yavaşlamış olsa da) pandemiden etkilenmeyecek. Tabii ki, üretimdeki gecikmeler “Stranger Things 4” başta olmak üzere beklenen birçok içeriğin ilk planlanan tarihte piyasaya çıkmayacağı anlamına gelebilir ama bu durum, halkın sağlığı için ödenmesi gereken küçük bir bedel. Şimdilik, evde kalmaya ve Netflix'te yeni içerikler izlemeye devam edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top