Hesabım
    Netflix, Yeni Marie Kondo Serisini Duyurdu, "Love is Blind" ve "The Circle"ı Yeniledi

    Marie Kondo, evlere konuk olmaya ve değiştirmeye devam ediyor..

    Netflix

    Netflix, gerçek zamanlı televizyon şovları kataloğunu çoğaltmaya ve toplu hale getirmeye devam ediyor, Platform, bu konuda önemli bir adım daha attı ve Marie Kondo'ya yeni bir dizi siparişi verip, mevcut senaryosuz şovlarından üçünü de yeniledi.

    Netflix, yakında çıkacak olan “Sparking Joy with Marie Kondo” adlı şovda, Amerika'daki küçük bir kasabayı yenilemek için Kondo ve ekibinin adımlarını izleyecek. Dizi, Kondo’nun ikinci Netflix şovu anlamına geliyor. İlki, Emmy adaylığı bulunan 2019 yapımı “Tidying Up with Marie Kondo” olmuştu ve bu şovuyla Amerikan popüler kültüründe kendine sağlam bir yer edinmişti. Kondo, bu programda insanların evlerini temizlemelerine ve organize etmelerine yardımcı olmak için çeşitli aileleri ziyaret etti.

    Netflix’in “The Circle” ve “Love is Blind” adlı yapımları ise ikinci ve üçüncü sezonları için geri dönüyor. Aynı adlı İngiliz serisine dayanan The Circle, yarışmacıları kendi dairelerinde izole ediyor ve katılımcılara sadece “The Circle” adlı sosyal medya uygulaması üzerinden başkalarıyla iletişim kurma şansı veriyor. Yarışmacılar, yüksek puanlar almak için birbirleriyle ilgili yayınlar yapıyor ve kazanan 100.000 dolarlık bir ödüle ulaşıyor. 

    “Love is Blind” da Netflix'e geri dönüyor. Vanessa ve Nick Lachey'nin ev sahipliği yaptığı partner bulma serisi, evlilik tekliflerine geçmeden önce hızlı bir flört ve ardından aşkın gerçekten kör olup olmadığını belirlemek için yüz yüze buluşmalar düzenliyor. Tabii katılımcıların neredeyse ışık hızıyla bir karar vermeleri gerekiyor. İkinci sezon şu anda Chicago'da yayınlanıyor. Netflix yöneticisi Brandon Riegg,“Netflix üyelerinin her yerde gerçek insanların ve gerçek hikayelerin saf, otantik anlatılarına yanıt verdiğini görmek inanılmazdı. Her zevke uygun favori bir şov yaratmaktan gurur duyuyoruz ve hayranlar tüm bu serileri coşku ve tutkuyla kucakladılar." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top