Hesabım
    "Killing Eve" Geri Dönüyor!

    Yaklaşan 3. sezondan fragman yayında..

    Coronavirüs pandemisi nedeniyle kötü haberler almaya alışmışken yüzümüzü güldüren bir haber ve video geldi. Killing Eve, beklenenden de önce, 3. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. BBC America tarafından dördüncü sezon onayını yakın zamanda alan dizi, 12 Nisan 2020 tarihinde 3.sezonuyla karşımızda olacak.

    Sid Gentle Films tarafından yaratılan ve oldukça büyük beğeni toplayan suç draması, Sandra Oh’un canlandırdığı Eve Polastri ile Jodie Comer’in hayat verdiği Villanelle arasındaki ölümcül kedi - fare oyunları üzerinden ilerliyor. Villanelle, kendisini vurduktan sonra Eve'in öldüğüne inanıyor ama o sadece saklanıyor ve yeni taktikler için bir hazırlık içinde.

    Woodward GentleLee MorrisWaller-Bridge, Gina Mingacci, Damon ThomasJeff Melvoin, Suzanne Heathcote ve Sandra Oh, 3. sezonun yürütücü yapımcılık görevini yürütüyorlar. Dizinin finansmanı Endeavor Content tarafından üstlenildi. Jodie Comer'a BAFTA, Sandra Oh'a Altın Küre kazandıran dizinin diğer devamlı oyuncuları Fiona ShawKim Bodnia ve Sean Delaney. Yeni eklenen oyuncular ise Harriet WalterDanny Sapani, Gemma Whelan, Camille CottinSteve Pemberton, Raj Bajaj, Turlough ConveryPedja Bjelac ve Evgenia Dodina .

    Killing Eve'in 3. sezonu 12 Nisan 2020'de Amerika, 13 Nisan 2020'de İngiltere'de prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top