Hesabım
    ‘Killing Eve’in Başarılı Aktörü Kim Bodnia 2. Sezonda The Witcher'da!

    The Witcher'a bir transfer daha..

    Hollywood Reporter

    Kim Bodnia (Killing Eve), Netflix’in Henry Cavill başrollü fantastik drama dizisi The Witcher'ın 2. sezon kadrosuna katıldı. Platformun şu an en büyük yeni şovu olarak adlandırılan dizi, kader ve ailenin destansı hikayesi üzerinden ilerliyor.

    İnsanların, elflerin, cadıların, cücelerin ve canavarların hayatta kalmak için savaştığı Kıta'nın geniş dünyası, üç karakterin iç içe geçmiş kaderlerinin hikayesini ve iyi ile kötünün kolay tanımlanamayan farklılıklarını irdeliyor. Bodnia, Altın Çağ'ın büyüleyici bir kalıntısı olan Vesemir'i canlandıracak. Serinin en eski ve en deneyimli Witcher'ı olan Vesemir, Geralt'ın ilk sezonda düşlerinde hatırladığı bir baba figürü. Witcher'ların neredeyse yok edildiği Kaer Morhen'deki katliamdan sağ kurtulanlardan biri olarak, katliam sonrası nesli tükenmekte olan bir topluluk olarak gördüğü kalan az sayıda kişiyi şiddetle koruyor.

    Netflix adına açıklama yapan Lauren Schmidt Hissrich, “Kim Bodnia'yı The Witcher'ın kadrosuna davet etmekten dolayı çok heyecanlıyım. Killing Eve ve The Bridge gibi şovlarda eşsiz yeteneklerine hayran kaldım ve önümüzdeki sezonumuzun ayrılmaz bir parçası olan Vesemir karakterine güç, azim ve sıcaklık getirmesini bekliyorum.” dedi.

    Danimarkalı aktör Bodnia, BBC America’nın Killing Eve filminde Rus suikastçı Villanelle'in (Jodie Comer)  eğitmeni olan Konstantin'i canlandırıyor. Diğer projeleri arasında Hostages ve çok sevilen polisiye dizi Bron / Broen yer alıyor. Bodnia ile birlikte The Withcer'ın ikinci sezonuna katılan diğer yeni oyuncular Yasen Atourn, Agnes Born, Paul Bullion, Thue Ersted Rasmussen, Aisha Fabienne RossKristofer Hivju ve Mecia Simson.

    Cavill'in yanı sıra şovun ikinci sezonunda tekrar rol alan oyuncuların en önemlileri, büyücü Yennefer rolünde Anya Chalotra, Ciri rolünde Freya Allan ve hayranlarının gözdesi Jaskier rolünde Joey Batey. Dizi, yılın son aylarında yeni sezonuyla yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top