Hesabım
    "The Stranger"ın İkinci Sezonuna Dair İlk Tahminler!

    Dizinin olası yeni sezonunda bizi neler bekliyor olabilir?

    Harlan Coben'in aynı adlı romanına dayanan The Stranger, izleyiciler tarafından olumlu karşılandı. Her ne kadar sonuçlanan bir hikayeye sahip olsa da ikinci sezonun gelmesi olası. İlk sezon kitapla paralel ilerledi ama Coben, Digital Spy'a "Şovu bir sezon olacak şekilde yarattık. Size tüm cevapları verdik ve yenilerini almadan önce ikinci sezona kadar beklemek zorundasınız. Bu kapalı bir hikaye. Bazı karakterler ikinci sezona dönebilir mi? Belki ama bu bizim planımız değil. Asla söylememem ama bizim planımız değil. Planımız yeni bir harika sezon." dedi. 

    İlk sezon sonunda yabancının Adam Price'ın (Richard Armitage) kız kardeşi Christine Killane olduğu ortaya çıktı. Bu gizemin çözülmesiyle karakterin potansiyel bir ikinci sezona dönüp dönmeyeceği tamamen belirsiz. Adam'ın oğulları Ryan (Misha Handley) ve Thomas (Jacob Dudman), Edgar Price (Anthony Head), Johanna Griffin (Siobhan Finneran) ve Wesley Ross (Kadiff Kirwan) gibi makul bir şekilde geri dönebilirler. Bu noktada tüm bunların sadece dedikodu olduğunu da belirtmek gerek. Bu hikayenin ve karakter grubunun tekrar ziyaret edilip edilmeyeceği ya da The Stranger'ın benzer bir anlatı üzerinden ilerleyen, farklı bir karakter grubuyla devam edip etmeyeceğini yakında öğreneceğiz.

    The Stranger'ın potansiyel ikinci sezonunun konusu hakkında sadece bir tahmin yapmak mümkün. İlk sezon, Adam'ın Doug Tripp'i vurması ve Johanna'nın yardımıyla cinayet için Patrick Katz'ı tutuklamasıyla sona erdiğinde, yeni sezonun makul bir başlangıcı Adam ve yeni bir sır dizisi olabilir. Bununla birlikte, tartışmasız daha ilginç olan, The Stranger'ı tamamen farklı bir sırrı açığa çıkararak, bambaşka karakterler üzerinden ilerleyen bir hale dönüştürmek.

    İkinci sezon için net bir duyuru yok, dolayısıyla tarih de yok. Şubat 2021 normal düzende favoriydi ama Coronavirüs pandemisinin gidişatını beklemek durumundayız

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top