Hesabım
    HBO, Mark Ruffalo'lu ‘I Know This Much Is True’nun Prömiyer Tarihini Erteledi

    İddialı mini dizi için kısa bir erteleme geldi.

    HBO, Mark Ruffalo önderliğindeki “I Know This Much Is True” adlı mini dizisinin yayın tarihini değiştirdi. Altı bölümlük dizi, başlangıçta planlanan 27 Nisan yerine şimdi 10 Mayıs'ta gösterime girecek. Mark Ruffalo'nun ikizleri canlandırdığı dizi, oyunculuk perfrormanslarıyla ön planda olacak gibi duruyor. 

    HBO, geçen hafta yaptığı açıklamada, devam eden Coronavirüs pandemisinin yakın zamanda yüksek seviyeye çıkması ve buna bağlı olarak beklentilerinin yüksek olduğu şovun düşüşe geçebileceğini belirtti ve  bu sebeple erteleme kararı aldıklarını duyurdu. Çekimlerin iptalinden sonra, bölüm ve prömiyer ertelemelerinin de geldiği furyaya eklenen dizi, “The Undoing”in yanı sıra, FX’in dördüncü sezonunu ertelediği “Fargo” ve Nat Geo serisi “Genius: Aretha”yla birlikte bu hafta ertlenen son yapım oldu.

    HBO, geçtiğimiz hafta eleştirmenlerce beğenilen geri dönüş serilerinden ikisi olan “Barry” ve “Succession”ın önlem olarak üretimi askıya aldığını doğruladı. ”I Know This Much Is True" aynı adlı Wally Lamb kitabına dayanıyor. Ruffalo, paralel yaşamlarını takip eden bir ailenin ikiz kardeşleri Dominick ve Thomas Birdsey'i canlandırıyor. Ruffalo ile birlikte yer alan oyuncular arasında Melissa Leo, Rosie O'Donnell, Archie Panjabi, Imogen Poots, John Procaccino, Rob Huebel, Philip Ettinger, Aisling Franciosi, Michael Greyeyes, Guillermo Diaz, Marcello Fonte, Bruce Greenwood, Brian GoodmanJuliette Lewis ve Kathryn Hahn yer alıyor.

    10 Mayıs'ta prömiyer yapacak olan mini dizi, Derek Cianfrance, Mark Ruffalo, Gregg Fienberg, Lynette Howell Taylor, Ben Browning, Glen Basner, Anya Epstein ve Lamb tarafından ortak çalışmayla üretiliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top