Hesabım
    Gençlik Komedisi "Shrill" 3.Sezon Onayını Aldı!

    Hulu, sevilen dizi için devam kararı aldı..

    Hulu, Shrill'i üçüncü bir sezon için geri getiriyor. Platform, yapımcı Lorne Michaels'ın, Aidy Bryant tarafından yönetilen ve oynanan komedisi için sekiz bölümlük bir yenileme yaptı. Warner Bros.Television tarafından üretilen dizi, Lindy West'in Shrill: Notes from a Loud Woman adlı kitabından esinlendi. Hayatını değiştirmek isteyen genç gazeteci Annie'nin, sorunlu ailesi, titiz patronu ve fazla kiloları, kısacası hayatındak itüm sorunlar dizinin ana hikayesini oluşturuyor.

    Dünya ve yoğun olarak Amerika yeni Coronavirüs kriziyle boğuşurken, üçüncü sezondaki üretimin, endüstri çapındaki yavaşlama düşünüldüğünde ne zaman başlayacağı belli değil. Yine de, serinin yenilenmesi sürpriz olmadı. İkinci sezondan sonra, ocak ayı sonlarında Bryant, Hollywood Reporter'a; "Üçüncü bir sezon yapmaktan hoşlanacağım. O kadar çok fikrimiz var ki, bunları adapte etmek için gerçekten çok heyecanlıyım. Bu sezon biraz daha derine girdik. Annie'nin altıncı bölümde yaşadıklarında gördüğünüz gibi, size veya başkalarına ihanet eden bir bedenle yaşamanın bazı günlük öfkeleri olabiliyor. İnsanların bunlarla ilgili duyguları var ve acı çekmek zorundalar. Sadece söylenecek ve yapılacak çok şey varmış gibi hissediyorum." dedi.  

    Dizinin showrunnerı Alexandra Rushfield. Aidy Bryant, Lolly Adefope, Luka Jones, John Cameron MitchellIan Owens ve Patti Harrison'dan oluşan bir oyuncu kadrosuna liderlik ediyor. Shrill, High Fidelity, Dollface, The Great, The Handmaid's Tale, PEN15, Ramy ve daha fazlasını içeren Hulu senaryo dizisinin bir parçası. Dizi, normal takvimini yakalayabilirse, 3. sezon 2021 yılının ilk çeyreğinde prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top