Hesabım
    Netflix'in Yaz Dizisi "Outer Banks"ten Altyazılı Fragman!

    Netflix'ten iç ısıtacak bir gençlik dizisi geliyor..

    2020 yazının film müziği, Coronavirus sebebiyle maalesef sessizlik ve sirenler olmaya hazırlanırken, belki de plajda ateşli bir gençlik draması için daha iyi bir zaman yoktur. Netflix’in ortak yaratıcı-şovmenleri Jonas Pate (Deceiver), Josh Pate (Deceiver) ve Shannon Burke (Syriana), Outer Banks adlı yeni dizide, zenginlik vaat eden bir gizem / hazine avı üzerinde yoğunlaşırken, arka planda da bir Goonies atmosferi kuruyorlar.

    Seri yeni neslin ve TV dünyasının birçok projeye imza atan genç isimlerinden iddialı bir oyuncu kadrosu oluşturmuş durumda. Yapımcılara göre dizi, “Kuzey Carolina'nın plaj tatil beldesinde sıkı sıkıya bağlı bir grup yerel genci izleyen bir gençlik hikayesi" olarak tanımlanıyor. Bir kasırga, yaz sezonunu allak bullak ettiğinde, bir grup arkadaş, hayatlarını değiştiren kararlar almak zorunda kalacakları bir dizi yasadışı olaylar zinciri oluşturur. Grubun elebaşı kayıp babasını ararken, yasak romantizm, yüksek değerde bir hazine avı ve rakipler arasındaki artan çatışma, yazlarını asla unutamayacakları gizem ve macera dolu bir hikayeye dönüştürüyor.”

    Chase Stokes (John B.), Rudy Pankow (JJ), Jonathan Daviss (Papa), Madison Bailey (Kiara), Madelyn Cline (Sarah Cameron), Charles Esten (Ward Cameron), Austin North (Topper) ve Drew Starkey (Rafe Cameron) dizinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Outer Banks'in 10 saatlik bölümlerinin tamamı 15 Nisan'da tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'ye geliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top