Hesabım
    "Ev Yapımı" Dizisinden Tarih ve Fragman!

    Dünyanın ev yapımı ilk komedi dizisi için geri sayım başladı

    Birol Güven'in geçtiğimiz günlerde duyurduğu ve oyuncuların tamamen evlerinde çekim yaparak oluşturduğu yeni komedi dizisinin tarihi belli oldu ve ilk fragmanı yayınlandı. 9 Nisan Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak olan dizi, dünyanın ev yapımı ilk komedi dizisi olacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin adı "Ev Yapımı" olarak belirlendi ve kadronun çoğunluğunu Seksenler oyuncuları oluşturuyor.

    Seksenler dizisi oyuncularının salgın nedeniyle sete ara verip evlerine kapanması üzerine Birol Güven tarafından üretilen fikir neticesinde, sete hiç gitmeyecek olan oyuncular, evde kendi imkanlarıyl çekim yapacaklar. Dizide, oyuncular kendi kimlikleriyle yer alacaklar ve kurmaca bir proje üzerinden komik diyalogları ekrana yansıtacaklar. Senaryosunu Birol Güven'in yazdığı dizide, bir yapımcının oyuncuları evden çıkıp sete gelmeleri konusunda ikna etme çabası anlatılıyor.

    Birol Güven proje hakkında yaptığı açıklamada, “Her ev bir set, ailenin her bir ferdi de ekibin bir parçası oldu. Yönetmen oyuncu; oyuncu kameraman; oyuncunun eşi ışıkçı, çocuğu sesçi oldu. Tüm aile kamera karşısına geçiyor. Ancak bu dizinin kısa sürmesini ve çekimlere normal ekibimizle devam etmeyi diliyorum. Ekibimizi özledik. Setimize dönmek istiyoruz. Bu dizi de Korona da bir an önce bitsin” dedi.

    Dizinin kadrosunda  Birol GüvenRasim ÖztekinÖzlem TürkadŞoray UzunAyşe TolgaYasemin ÇonkaCeyhun FersoyBegüm ÖnerBerat YenilmezHakan BulutNecmi Yapıcı-Nihan YapıcıHacı Ali KonukFaruk SofuoğluErdem Baş-Selvet Baş, Deniz OralEray Yasin IşıkEtem Caner KaraüçDeniz Gök, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş, Zeki Yılmaz, Bektaş Erdoğan gibi ünlü isimler yer alıyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top