Hesabım
    Elodie Yung, Fox Draması ‘The Cleaning Lady’nin Kadrosuna Katıldı

    Daredevil'ın yıldızlarından Yung'un yeni projesi belli oldu..

    Elodie Yung, Fox’un yeni draması “The Cleaning Lady”nin kadrosuna katıldı. “Daredevil” dizisindeki Elktra rolüyle büyük çıkış yakalayan yıldız oyuncu, "La Chica Que Limpia" adlı Arjantin dizisinin bir uyarlaması olan dramada Reyna Salonga adıyla yer alacak ve yılın başlarında projede adı geçen Shannyn Sossamon'dan rolü devralacak.

    Ciddi bir rahatsızlığı bulunan oğlu için tedavi almayı umarak ABD'ye gelen Filipinli doktor Reyna Salonga'nın hikayesi dizinin odak noktası olacak. Sistem başarısız olduğunda Salonga mafya için çalışmaya başlayan bir temizlikçi kadına dönüşür. Tek amacı oğlunu kurtarmak olan Salonga, her şeyi yapabilecek bir ruh halindedir. Yasaları çiğnemekle kalmaz, yeraltı dünyasında kendine bir yol çizmeye de başlar.

    Yung, daha önce ilan edilen oyuncular Adan CantoVincent Piazza ve Ginger Gonzaga'ya lider oyuncu olarak katılmış oldu. Drama, Fox için Warner Bros.Television ve Fox Entertainment tarafından üretiliyor. “The 100”den tanıdığımız Miranda Kwok yazar ve yönetici yapımcı olarak Melissa Carter'la birlikte görev alacak. 

    Yung'un önceden bilinen projeleri arasında Netflix’in “Daredevil” ve “The Defenders” adlı spinoff dizileri bulunuyor. Her iki yapımda da Yung, Elektra Natchios rolünü canlandırmıştı. Diğer rol aldığı yapımlar arasında “Gods of Egypt”, “The Girl With the Dragon Tatoo” ve “G.I. Joe 2: Retaliation” yer alıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top