Hesabım
    ‘9-1-1’ ve ‘9-1-1: Lone Star’ Yeni Sezon Onaylarını Aldı!

    Fox, her iki dizi için devam kararı aldı..

    Fox, dördüncü sezonu için “9-1-1” ve ikinci sezonu için “9-1-1: Lone Star”ı yeniledi. Her iki dizi de yaratıcı ve yapımcılar Ryan MurphyBrad Falchuk ve Tim Minear'dan geliyor. Diziler, Fox için inanılmaz derecede iyi bir performans gösterdi ve beklentilerin üzerine çıktı. Orijinal şov, çoklu platform görüntülemesinde bölüm başına ortalama 16 milyon izleyici elde ederken, yeni eklenen spin-off proje ortalama 12.3 milyon izleyici yakaladı ve devam kararı kaçınılmaz oldu.

    Fox Entertainment başkanı Michael Thorn, "9-1-1 ve 9-1-1: Lone Star yayın televizyonundaki en güçlü ve en heyecan verici dizilerden ikisi ve aynı zamanda Fox Entertainment'ın merkezi. Yaratıcılar Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Tim Minear'ın yanı sıra inanılmaz yazar, yönetmen, oyuncu kadrosu ve tüm ekipleri her bölümde bizi heyecana sürüklüyor. Los Angeles depremleri ve tsunamilerinden, Teksas büyüklüğündeki kasırgalara ve etkileyici doğa olaylarına kadar her iki şov da güçlü, tanımlanabilir karakterlerle inanılmaz bir gösteri sunuyor. Her iki seride de, bu ülkenin cesur ilk müdahalesinin yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelenleri onurlandırmaya yardımcı olan birçok heyecan verici kurtarmayı görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi. 

    “9-1-1” yıldızları Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar, Corinne Massiah, Marcanthonee Reis, Jennifer Love Hewitt ve Ryan Guzman. Murphy, Falchuk ve Minear, diziyi oluşturup, baş yapımcı olarak da görev yaparken, Minear showrunner olarak hizmet ediyor. Alexis Martin Woodall, Bradley Buecker, Bassett, Krause, John J. Gray ve Kristen Reidel de yapımcı olarak görev yapıyor. Brad Buecker dizi prömiyerini yönetti ve dizinin bölümlerini yönetmeye devam ediyor.

    “9-1-1: Lone Star”da ise Rob Lowe, Liv Tyler, Ronen Rubinstein, Sierra Aylina McClain, Jim Parrack, Natacha Karam, Brian Michael Smith, Rafael Silva, Julian WorksBrianna Baker ve Mark Elias rol alıyor. Murphy, Falchuk ve Minear bu dizide deaynı rollerde görev alıyorlar. Martin Woodall, Buecker, Gray ve Bassett aynı zamanda Rashad Raisani ile birlikte yönetici yapımcılar. Buecker, prömiyeri ve ek bölümleri yönetti. Her iki şov da Ryan Murphy Television ve Brad Falchuk Teley-Vision ile birlikte 20th Century Fox Television tarafından üretildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top