Hesabım
    Netflix'in Çok Konuşulan Yapımı "Tiger King", Çizgi Roman Oluyor!

    Tiger King çizgi romanlarının yaz aylarında piyasada olması bekleniyor..

    Courtesy TidalWave

    TidalWave Productions'a göre, popüler Netflix belgesel serisi “Tiger King”, haziran ayında yeni bir çizgi roman serisinin konusu olacak. TidalWave, yaptığı açıklamada Netflix fenomenini “Infamous” adındaki pop kültür çizgi roman serisine ekleyeceğini duyurdu. Hikaye Michael Frizell tarafından yazılacak ve Joe Paradise tarafından çizilecek.

    Frizell; “Böyle şeyleri tahmin edemezsin. Böyle bir kitabı araştıracağımı hiç düşünmemiştim. Çizgi roman için bir odak bulmak zor bir iş. Şovu kendi kendime, “Evet, bu izlenebilir” diyerek izlemeye başladığımı hatırlıyorum. Hepimizin hayatında Joe ve Carole var. Bu aşırı karakterlerin nasıl olduklarını öğrenmek benim için her zaman ilginç.” dedi. Eksantrik hayvanat bahçesi sahibi Joe Exotic ve hayvan hakları savunucusu Carole Baskin arasındaki vahşi hayvanların tedavisi konusundaki rekabeti ayrıntılarıyla anlatan “Tiger King”, ilk on gün içinde sadece ABD'de 34,2 milyondan fazla kişi tarafından görüntülendi ve dünya çapında da kısa sürede ilgi odağı oldu.

    TidalWave yayıncısı Darren G. Davis, “Dünyanın mevcut durumundan dolayı eğlenceli bir dikkat dağıtma yapalım istedik. Bu hikayedeki her şeye takıntılıyım ve bunu farklı bir araçla anlatmak istedim.” Dedi. Davis, çizgi romanın Netflix tarafından yetkilendirilmediğini, bunun yerine adil kullanım esasına göre üretildiğini de ekledi. Seri, piyasaya sürüldükten bu yana birçok takip şovu da beraberinde getirdi. Netflix, kısa süre önce Joe McHale ile bir gösteri sonrası bölümü düzenledi. Bu bölümde, John Finlay, Erik Cowie ve Kelci “Saff” Saffery gibi şovun favorilerinden bazıları geri geldi ve belgeselde yer almayan birkaç sırrı açığa çıkardılar. TMZ, geçtiğimiz pazartesi günü hit hakkında özel bir yayın yaptı ve Investigation Discovery, şovun en büyük sorularından biri hakkında daha fazla bilgi edinilmesi gereketiğini açığa çıkardı: Baskin, kocasını öldürdü mü?

    22 sayfalık çizgi roman, Paradise ve Jesse Johnson'ın iki koleksiyon kapağıyla basılı ve dijital olarak sunulacak. Haziran ayında piyasada olacak eserin de büyük ilgi görmesi bekleniyor. Tiger King efsanesi, uzun bir süre daha dünyayı meşgul edecek gibi görünüyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top