Hesabım
    Netflix, Çizgi Roman Uyarlaması "Sandman"in Senaryosunu Tamamladı

    Sandman yazarı Neil Gaiman, senaryonun tamamlandığını müjdeledi..

    DC Comics/Vertigo

    Çizgi romanın yazarı Neil Gaiman, Koronavirüs pandemisi etkileriyle ilgili açıklama yaptı ve Sandman'ın durumu hakkında güvence verdi. Yaklaşan Netflix serisi, Gaiman'ın aynı adlı DC çizgi roman serisine dayanıyor. Roman, Morpheus olarak da bilinen Dream'in ve Yedi Sonsuz'un hikayesini anlatıyor. Başlangıçta 1988'te başlayan eser, Gaiman'ın diğer çalışmalarının çoğunda olduğu gibi korku unsurları içeriyor. Uzun yıllar boyunca Gaiman ve diğerleri, Sandman'ın film uyarlaması üzerinde çalıştılar. Joseph Gordon-Levitt bir süre yönetmen olarak atandı ama sonunda yaratıcı farklılıklar nedeniyle projeden ayrıldı. 

    Netflix, yaklaşan The Sandman dizisini Temmuz 2019'da sipariş etti. Kısa süre sonra Gaiman, Netflix'in daha kısa sezon modeline uygun olarak sezonun 11 bölüm olacağını açıkladı. Ayrıca bölümlerin ilk çalışmasının "Preludes and Nocturnes" üzerine olacağını ve hikayenin biraz daha fazlasını kapsayacağını açıkladı. İlk sezonun henüz bir çıkış tarihi yok, ancak Gaiman geçtiğimiz yaz boyunca kendisinin ve diğer reklam öğelerinin 1 ve 2. sezonlar için aralıksız çalıştığını duyurdu.

    Şimdi ise yazar şovun ilerleyişi hakkında biraz daha bilgi verdi. Resmi Tumblr sayfasında Gaiman, The Sandman'ın şu anki durumunu, özellikle de şu anda mevcut olan Koronavirüs etkili duruşları soran bir hayrana cevap verdi. Gaiman, "Gerçekten iyi gidiyor, ancak şu anda insanlar tekrar TV yapmaya başlayana kadar hazırda bekletme modundayız. İlk sezon için senaryolar yazıldı, döküm başladı, yönetmenler işe alındı, setler inşa edildi. Her şey üretime hazırdı ve sonra ara vermek zorunda kaldık. Üretim yapmaya hazır olur olmaz Sandman sorunsuz bir şekilde yeniden yapım aşamasına geçecek. Bu arada senaryoları olabildiğince daha iyi hale getirme fırsatını da değerlendiriyoruz.” dedi.

    Sandman'ın adaptasyonu uzun bir süredir gelişmekte olduğundan, hayranlar muhtemelen şovda ilerleme kaydedildiğini duymaktan mutluluk duyuyorlar. Sandman, Koronavirüsten etkilenen sayısız Hollywood prodüksiyonundan biri olmasına rağmen, Gaiman'dan duyduklarımıza göre birçok yapıma göre de ilerlemiş durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top