Hesabım
    Dizinin Yönetmenlerinden Joe Russo, ‘Community’nin Film Olabileceğine İnanıyor

    Yayın hayatı biten Community geri gelebilir..

    Russo Kardeşler, "Community"nin ilk birkaç sezonunda baş yapımcı ve yönetmen olarak görev aldılar ve ortalama 20'şer bölüm yönettiler. Birkaç yıl önce yayın hayatı sonlanan dizi için Collider'dan Steve Weintraub, Joe Russo'yla bir röportaj yaptı ve Netflix'te tekrar yayınlanan bölümlerden sonra bir geri dönüş olup olmayacağını sordu.

    Russo röportajda şu ifadelere yer verdi; “Kesinlikle bir film yapmaya istekli oluruz. Community ailemizi seviyoruz. Oyuncu kadrosunun hepsiyle hala çok yakınız. İnanıyorum ki Community filmi, özellikle artık streaming başarısı da yakaladığı için oldukça ilgi çekebilir. Netflix gibi bir şirket bir adım atabilir ve bu filmi yapabilir.” dedi.

    Joe Russo, Community'nin yüksek bir bütçeye ihtiyacı olmadığını ve birçok filmden daha kolay ortaya çıkarılabileceğini de belirtti ve röportaja şöyle devam etti; "Gerçekten büyük bir bütçeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Gösteriyi bu kadar ilgi çekici yapan şeylerden biri, çok tuhaf olmas. Aniden çılgınca yüksek üretim değeri ve set tasarımı ile çalıştırmak isteyeceğimizi düşünmüyorum. Fantastik bir yere gitmedikçe ya da bir keşif konseptlerden birini yapmadığımız sürece buna ihtiyaç olmayacaktır."

    Community, nadiren Greendale Community College sınırlarını terk etti. Bazen bir Wild West paintball atışına, bazen lav mayınlı bir Mad Max distopyasına ve kimi bölümlerde Fincher tarzı bir gizeme dönüştü. Russo için, böylesine büyük bir oyuncu kadrosuna ve çok sayıda tür göndermesine liderlik etmek, MCU filmleri öncesi önemli bir eğitim oldu. Bakalım ilerleyen günler bir sinema versiyonunu ya da bir geri dönüşü getirecek mi?...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top