Hesabım
    Guillermo Del Toro ‘Wizards’ın Bu Yaz Netflix'te Yayınlanacağını Doğruladı

    Fantastik animasyon sevenlere müjde Del Toro'dan geldi.

    Fantastik ve animasyon sevenlerin çok sevineceği müjdeli haberi, yani Wizards: Tales of Arcadia’nın durumuyla ilgili son bilgilerin duyurulması üzerinden henüz çok kısa bir süre geçti. Fantastik / bilim-kurgu türündeki bu animasyon yapım Netflix'te bu yaz yer alacak. 

    Dreamworks Animation üzerinden, Guillermo Del Toro’nun vizyonu, Marc Guggenheim, Rodrigo Blaas, Chad Hammes ve Dan & Kevin Hageman gibi yoldaş yapımcılarla buluşmuş ve trolleri, perilerin değiştirdiği çocukları ve daha nice mistik ve büyülü mitoloji unsurlarını Trollhunters’ta bizlerle tanıştırmıştı. Başarılı seri, yaratık odaklı 3Below adında paralel bir hikayeyle devam ettirildi. Plan, uğurlama serisi Wizards ile her şeyi birbiriyle ilişkilendirmek. Bu son kısım Netflix’te geçen yıl sunulacaktı ama proje bu seneye kaldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle hayranlar bu yıldan da ümidi kesmişti ama Del Toro, yazın izlenebileceğini bildirerek yüreklere su serpti.

    Ne var ki; Guillermo Del Toro, daha önce Wizards’ın yayıncı kuruluşa bu yaz ulaşacağını Twitter’a taşımış (birkaç kere hem de). Geçenlerde, son yaptıkları gibi Wizards’ın büyük bir macera için herkesi tekrar bir araya getirebileceği beklentisiyle yayın tarihine yönelik zaman çerçevesini bu temmuza kadar daralttı.

    Şu an Netflix izleme listenize ekleyebileceğiniz Wizards:Tales of Arcadia; Arcadia Oaks’ta yaşayan insanların, trollerin, yaratıkların ve büyücülerin, büyü kavramının kontrolünün birbirine bu denli yakınlaşmış bu doğaüstü dünyaların nihayetinde kaderini belirleyecek kıyametvari bir savaşta birleşmelerini anlatan bir yapım. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top