Hesabım
    Guillermo Del Toro Filmi "Nightmare Alley"den Set Fotosu!

    İddialı filmin çekimleri devam ediyor..

    Variety Magazine

    Geçtiğimiz yıl Akademi Ödülleri'ne damga vuran Guillermo del Toro, bir sonraki projesinin çekimlerine devam ediyor. 2017 yılında kotardığı fantastik aşk hikayesi The Shape of Water ile En İyi Film ve En İyi Yönetmen Oscar'ını kazanan başarılı yönetmen, artık daha büyük beklenti yarattığı için yeni filmine acele karar vermedi ve üç senelik bir bekleyişin ardından çalışmalara başladı.

    Aynı adı taşıyan William Lindsay Gresham romanının bir uyarlaması olan Nightmare Alley'i çeken yönetmenin setinden çalışmaların devam ettiğine dair bir fotoğraf paylaşıldı. Del Toro'nun Kim Morgan ile birlikte yazdığı proje, tam bir film-noir olarak tanımlanıyor. Set fotoğrafı ayrıca Del Toro'nun Crimson Peak ve The Shape of Water'da beraber çalıştığı sinematograf Dan Laustsen ile yeniden bir araya geldiğini de ortaya koyuyor.

    Nightmare Alley, başrolde bulunan Bradley Cooper'la birlikte Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette, David Strathairn, Willem Dafoe ve Holt McCallany gibi oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Başlangıçta Leonardo DiCaprio ile görüşmelerde bulunuldu ama DiCaprio'nun Martin Scorsese ile bir sonraki işbirliğinin bahar aylarında start verecek olması Nightmare Alley prodüksiyon programıyla çakışıyor olacaktı. Dolayısıyla bu ihtimal başlamadan rafa kalktı.

    Del Toro'nun bu türde ortaya çıkaracağı film kesinlikle heyecan verici olacak. Daha önce korku gerilim konusunda yaratıcı filmler çeken, fantastik sinemayı aşk ve politikayla harmanlayan Del Toro, bu kez kara film türüne hizmet verecek. İki dolandırıcının birbirleriyle rekabet edeceği film, söylentilere göre 18+ etiketi alacak. Nightmare Alley, Searchlight Pictures (eski adıyla Fox Searchlight) tarafından yayınlanacak, ancak henüz net bir tarih belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top