Hesabım
    Danny DeVito ve Aubrey Plaza, FX'in Animasyon Komedisinde Seslendirme Yapacak

    "Little Demon" adlı projede "şeytani" bir hikaye yer alacak

    Danny DeVito ve Aubrey Plaza şeytani bir ses getirmeye hazırlanan yeni bir proje için birlikte çalışacaklar. İkili, FX'ten pilot siparişi alan "Little Demon" adlı yeni bir animasyon dizisinin seslendirme kadrosu arasında yer alıyor. “Little Demon”, Plaza’nın uzun zamandır ortak çalışmalar yaptığı Darcy Fowler, Seth Kirschner ve Kieran Valla'dan geliyor.

    Dizi, şeytan (DeVito) tarafından serbest bırakıldıktan 13 yıl sonra, kızı ile Delaware'de sıradan bir hayat yaşamaya çalışan isteksiz bir annenin (Plaza) hikayesini anlatıyor.  Bununla birlikte, kızının ruhunun velayetini isteyen Şeytan da dahil olmak üzere korkunç güçler tarafından sürekli olarak baskı altında tutuluyor. Plaza ve DeVito’nun kızı ise Lucy DeVito tarafından seslendirilecek.

    Community” ve “Rick and Morty”nin yaratıcısı Dan Harmon, Fowler, Kirschner, Valla ve Plaza ile birlikte yapımcı olarak görev yapıyor. Danny (Elbette FX’in tarihi komedisi “It’s Always Sunny in Philadelphia”nın da yıldızlarından biri olan), Lucy ve Jake DeVito, Jersey Films 2nd Avenue adına yürütücü yapımcılık görevini de üstlenecekler.

    DeVito'ların FX ile birçok projesi bulunuyor, Ayrıca; Little Demon, Plaza ile Fowler, Kirschner ve Valla üçlüsü arasındaki genişletilmiş yaratıcı ilişkinin devamı anlamına da geliyor. Danny DeVito son olarak Jumanji: The Next Level filmiyle karşımıza çıkmıştı. Aubrey Plaza ise, Black Bear filmiyle Sundance Film Festivali'ne konuk olmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top