Hesabım
    Disney Plus'ın Cassian Andor Serisine İki Oyuncu Katıldı

    Disney, Star Wars evrenini genişletmeye devam ediyor..

    Genevieve O'Reilly, Denise Gough

    Disney Plus'taki isimsiz Cassian Andor serisi oyuncu kadrosunu geliştirmeye devam ediyor. Variety, hem Denise Gough hem de Genevieve O’Reilly'nin “Rogue One” filminin öncesini anlatacak olan diziye katıldığını doğruladı. O’Reilly, “Rogue One”da oynadığı Mon Motha rolünü yeniden canlandıracak. Gough’un karakterinin ayrıntıları ise şimdilik gizli tutuluyor.

    Her iki oyuncu da “The Kid Who Would Be King” filminde yer aldı. Gough iki kez Olivier Ödülü sahibi ve Tony adayı bir oyuncu. Ekran projeleri arasında “A Dark Place” ve “Juliet, Naked” yer alıyor. Ayrıca, HBO'da şimdilik ilerlemeyen “Game of Thrones” prequel bölümünde yer alıyor. “Rogue One”daki rolüne ek olarak O’Reilly, “Star Wars Rebels” adlı animasyon dizisinde Mon Mothma'yı seslendirdi. Diğer projeleri arasında “Glitch”, “Tin Star” ve “Banished” yer alıyor.

    Daha önce Diego Luna'nın Andor olarak geri döneceği, Alan Tudyk'un ise bir kez daha Andor’un droid yardımcısı K-2SO oynayacağı açıklanmıştı. Geçen hafta da hem Stellan Skarsgard'ın hem de Kyle Soller'in rol alacağı bildirdi. Buna ek olarak, Tony Gilroy artık Stephen Schiff'ten devralarak serinin showrunnerı olacak. Disney, daha önce şovun 2021'de başlayacağını belirtmişti ama Koronavirüs pandemisi her şeyin takvimini etkilediği için muhtemelen dizinin prömiyer planlarını da değiştirecektir. Aynı durum, salgın nedeniyle hala bilinmeyen üretim başlangıç ​​tarihi için de geçerli. Dizi, İmparatorluğa karşı isyanın ilk günlerinde “Rogue One” olaylarının öncesindeki bir zaman diliminde geçecek ve  Cassian Andor'a odaklanacak.

    The Mandalorian”, kasım ayındaki lansmanda Disney Plus'ta çıkış yapan ilk “Star Wars” serisiydi. Ewan McGregor'un oynadığı Obi-Wan Kenobi dizisi de dahil olmak üzere geliştirme safhasında olan birkaç gösteri daha var. Son haberlere göre, "Russian Doll"un yardımcı yaratıcısı Leslye Headland, şu anda kadın merkezli bir "Star Wars" serisi geliştiriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top