Hesabım
    Russian Doll'un Ortak Yaratıcısından "Star Wars" Serisi Geliyor!

    Disney Plus, Star Wars evrenini genişletmeye devam ediyor

    Disney Plus, evreni genişletmeye devam ediyor ve çok uzak bir galaksiden yeni bir dizi geliyor. Variety'nin haberine göre, Russian Doll ortak yaratıcısı Leslye Headland, yazar ve showrunner olarak dizinin başındaki isim olacak. Henüz bir detay yok ancak, raporda serinin kadın merkezli olacağı ve Star Wars evreninde, akış hizmetinin diğer projelerine göre farklı bir köşede yer alacağı belirtiliyor.

    Headland’ın fikrinin, dövüş sanatları unsurlarını içereceği ve ana Star Wars serisinden farklı bir zaman çizelgesinde geçecek bir aksiyon-gerilim filmi olacağı bildiriyor. Şimdilik ismi netlik kazanmayan dizi, Jon Favreau ve Dave Filoni'nin son derece başarılı The Mandalorian'ına (ikinci sezonu henüz tamamlanmadı ve zaten bir üçüncü sezona sahip) ve Diego Luna'nın Cassian Andor'una sahip olan sonraki Rogue One prequel serisine katılacak. Hatta, Ewan McGregor'un Obi-Wan Kenobi olarak yeniden yer alacağı hikayeden bağımsız bir diziyi de görme ihtimalimiz yüksek. Ancak, bu kötü çocuğun durumu şimdilik biraz havada duruyor.

    Yönetmen Headland, Amy Poehler ve yıldız Natasha Lyonne'la birlikte Netflix için Russian Doll'u (birkaç bölüm yönetmenlik ve showrunner olarak) birlikte yarattı. Dizi, doğum gününde ölen ama aynı günü tekrar tekrar yaşayan ve bu durumdan kurtulmaya çalışan Nadia Vulvokov (Lyonne) adlı bir oyun geliştiricisinin etrafında dönüyordu. Russian Doll, 13 Emmy adaylığının üçünü kazanıp, kısa bir süre sonra ikinci sezon için yeşil ışık elde etmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top