Hesabım
    Carmen Sandiego, Üçüncü Sezon Onayını Aldı

    Netflix, başarılı animasyon serisine devam kararı verdi.

    Netflix, ilk iki sezonunda beklentilerin üzerinde başarı yakaladığı animasyon serisi Carmen Sandiego için üçüncü sezon onayını verdi. 2019 yılının başlarında ve sonlarında toplam 20 bölüm yayınlanan seri, 2020 yılına yetişmeyebilir. Onayı alan dizi için çalışmalar pandemi nedeniyle beklenen tarihte başlayamadı. Bu sebeple serinin 2020 sonlarına yetişememe ve 2021'e sarkma ihtimali bulunuyor. 

    İlk olarak bir video oyun olarak ortaya çıkan hikayesi, dizi haricinde sinemaya da konuk oldu. Toplam 20 bölümden oluşan animasyon serisi, modern dönemin Robin Hood’u, zeki ve gizemli hırsız Carmen Sandiego’nun yaşadığı macera dolu olaylara odaklanıyor. Dünyayı dolaşan Carmen, V.I.L.E. kurbanlarını bulup paralarını geri almak için kusursuzca planlanmış soygunlar işliyor. Dizinin showrunner görevini yapımcı ve dizinin yaratıcısı Duane Capizzi üstleniyor.

    Dizinin orijinal seslendirme kadrosunda, Gina Rodriguez, Finn Wolfhard, Liam O'Brien, Mary Elizabeth McGlynnKari Wahlgren ve Sharon Muthu bulunuyor. Jos Humpry, Kenny Park ve Kevin Dart ise yönetmen koltuğunda oturuyor. Dizide, Sheena karakterine ses veren Kari Wahlgren, sosyal medya hesabından bir poster paylaşarak hayranlara yeni sezon müjdesi veren ilk isim oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top